Reply To: Stiri din presa – Sezon 2008-2009

Home Forums Archive Sezon 2008-2009 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2008-2009 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2008-2009

#80345
cameliu
Member

http://www.liga2.ro

SPORTUL STUDENŢESC 14:23 COLABORARE ÎNTRERUPTĂ
EXCLUSIV / Falub nu mai e antrenorul Sportului!

Conducerea Sportului Studenţesc şi antrenorul Adrian Falub, în urma rezultatelor nesatisfăcătoare obţinute de formaţia din Regie în campionat, au decis astăzi de comun acord să întrerupă colaborarea. Falub a preluat banca tehnică a alb-negrilor în ianuarie 2008, când l-a înlocuit în funcţie pe Mihai Marian. Primele trei meciuri din retur au fost decisive în luarea acestei hotărâri, ambele părţi considerând că echipa are nevoie de un şoc. Până la numirea unui nou antrenor principal, de pregătirea “studenţilor” se va ocupa, cel mai probabil, Cezar Zamfir.

Sâmbătă, Sportul Studenţesc stă în campionat şi va disputa un amical cu ASC Clinceni, echipa lui Emilian Şerbănică, fost component al echipei din Regie în anii ’70-’80

“Din cauza rezultatelor proaste din ultima vreme am decis de comun acord cu cei din conducerea clubului sa imi reziliez contractul. Imi pare rau ca nu am reusit sa-i motivez suficient pe jucatori pentru a putea obtine rezultatele pe care le-am dorit cu totii. Eu sunt principalul vinovat si e normal sa plec. Nu consider insa ca aventura mea la Sportul a fost un esec”, a comentat Falub in exclusivitate pentru http://www.liga2.ro despartirea de Sportul.

Bilanţul Sportului Studenţesc în cele 35 de partide disputate în campionat sub comanda lui Adrian Falub cuprinde: 8 victorii, 12 egaluri, 15 înfrângeri, 37 de goluri marcate şi 44 primite. În această perioadă, studenţii au acumulat 36 de puncte, mai puţine decât au în acest moment primele două clasate în seria I, după primele trei meciuri din retur. În Cupa României, Sportul a ajuns în optimile de finală, fază din care a fost eliminată greu de campioana en-titre, CFR Cluj, cu scorul de 1-0, într-un meci desfăşurat pe stadionul Giuleşti.
Articol scris de : Florin ALBOIU