Reply To: Stiri din presa – Sezon 2008-2009

Home Forums Archive Sezon 2008-2009 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2008-2009 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2008-2009

#80347
cameliu
Member

http://www.liga2.ro

SPORTUL STUDENŢESC – ASC CLINCENI 3-1 21.03.09 AMICAL
Poftă de fotbal

Sportul Studenţesc a profitat de pauza competiţională forţată şi a disputat azi un amical în compania formaţiei din liga a III-a ASC Clinceni. Partida desfăşurată pe terenul doi al bazei din Regie a avut un ritm bun, alb-negrii arătând multă determinare în joc în primul meci după despărţirea de antrenorul Adrian Falub. Echipa de start aliniată de Florin Motroc şi Cezar Zamfir a fost axată în primul rând pe ofensivă, studenţii punând presiune pe careul advers încă din primul minut.

De altfel, scorul a fost deschis repede, Curelea (‘3) reluând în plasă din 6 metri centrarea perfectă trimisă de Ferfelea de pe partea stângă. Apoi, a venit rândul lui Truţă să iasă la rampă. Mai întâi, în minutul 19, a reluat în poartă o minge respinsă de portar după un şut puternic expediat de Postolache, dar golul a fost anulat pentru o poziţie de offside. Juniorul Sportului şi-a trecut numele pe lista marcatorilor peste zece minute, reuşind să marcheze din gura porţii după o centrare de pe dreapta. La prima incursiunea periculoasă pe contraatac a elevilor lui Şerbănică, aceştia au reuşit să înscrie, însă până la pauză alb-negrii au refăcut diferenţa, prin Truţă (’45) aflat la capătul centrării lui Postolache.

Repriza secundă s-a echilibrat considerabil după schimbările numeroase efectuate în garnitura gazdelor, ilfovenii reuşind să mute jocul departe de propria poarta, asediată în prima parte. Chiar dacă ambele formaţii şi-au creat ocazii favorabile, până la final nu s-a mai înscris. Sportul mai are o săptămână la dispoziţie pentru a pregăti meciul de pe teren propriu cu CS Buftea, în care speră să obţină prima victorie din retur, mai ales că rezultatele înregistrate în etapa 21 nu avantajează echipa din Regie.

Sportul Studenţesc: Popescu – Ciupe, Patrichi, Lung, Rusu – Postolache, Irimia, Ghinga, Ferfelea – Truţă, Curelea. Au mai jucat: Costin Gheorghe, Lungu, Cazan, Secăreanu, Poppa, Fărcăşanu, Gâscă, Dobre