Reply To: Stiri din presa – Sezon 2008-2009

Home Forums Archive Sezon 2008-2009 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2008-2009 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2008-2009

#80349

Lotus Luceafărul Băile Felix ar putea să nu termine campionatul. Managerul echipei, Mircea Crainiciuc, a declarat la emisiunea Moldova Sport că există posibilitatea ca fosta Ştiinţa Bacău să se retragă din campionat.

Foto 1

“După rezultatul cu FC Botoşani, avem probleme de ordin adminsitrativ. E posibil chiar să nu încheiem campionatul”, a declarat Mircea Crainiciuc.

Rezultatele înregistrate de echipa pregătită de Marian Pană se pare că l-au nemulţumit pe investitorul Giani Nedelcu. În plus, Lotus Luceafărul Băile Felix aştepată decizia FRF în ceea ce priveşte datoriile la antrenorii Octavian Grigore şi Gheorghe Liliac, dar şi la jucătorii Sorin Trofin, Radu Ciobanu şi Florin ganea. Comisia pentru Statutul Jucătorului le-a dat câştig de cauză celor din urmă, însă Lotus a făcut apel. Datoriile clubului către cei cinci se ridică la aproximativ 100.000 de euro.

În cazul în care Lotus Luceafărul se retrage din campionat, din seria 1 nu va mai retrograda nicio o echipă, pentru că este puţin probabil ca Progresul să continue. Bancarii nu au fost programaţi etapa precedentă, iar astăzi clubul a fost evacuat de pe baza sportivă din Parcul cu platani. la a doua neprogramare, Progresul va fi exclusă din campionat.

Daca se retrag si astia, nu mai avem probleme cu retrogradarea si va trebui sa jucam de placere.