Reply To: Stiri din presa – Sezon 2008-2009

Home Forums Archive Sezon 2008-2009 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2008-2009 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2008-2009

#80351
cameliu
Member

http://www.liga2.ro:

SPORTUL STUDENŢESC 17:22 COMPETIŢIE DE PROMOVARE PE TEREN SINTETIC
“Gaşca Nebună” a câştigat Supercupa “Iubeşte Sportul”

Sportul Studenţesc a câştigat Supercupa “Iubeşte Sportul”, unde a învins-o pe TEC Buftea cu 9-5. TEC Buftea este caştigătoarea Ediţiei a II-a a Cupei “Iubeşte Sportul”, competiţie susţinută de clubul din Regie.

Meciul s-a desfăşurat pe teren sintetic (în formulă redusă, sistem 4+1) în două reprize a câte 20 de minute. Sportul a fost condusă cu 2-0 încă din primele trei minute, însă a revenit şi s-a impus în cele din urmă la o diferenţă confortabilă.

Printre jucătorii care au intrat pe teren în meciul cu TEC Buftea se numără Sebastian Ghinga, Marius Postolache, Ionuţ Târnăcop, Andrei Lungu, Liviu Rusu, Andrei-Sorin Popescu şi Costin Curelea. Spectatorii prezenţi in tribune i-au întâlnit, astfel, pe unii dintre fotbaliştii preferaţi, cărora le-au putut solicita autografe în timpul unei discuţii informale.

De asemenea, Costin Curelea a efectuat tragerea la sorţi pentru Ediţia a III-a a Cupei “Iubeşte Sportul”.

Cupa “Iubeşte Sportul” este o competiţie care a fost creată pentru a populariza campania de marketing cu acelaşi nume a clubului bucureştean. Această acţiune vine la puţin timp după preselecţia organizată în complexul din Regie, intitulată “ISMB – Alege-ţi jucăria”.

articol scris de Robert Jugravu (RL2)