Reply To: Stiri din presa – Sezon 2008-2009

Home Forums Archive Sezon 2008-2009 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2008-2009 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2008-2009

#80354
cameliu
Member

Ups… ceva total surprinzator!!!

Site-ul oficial:

Actualitate

01-05-2009
Un mic pas pentru suporteri

Sportul Studentesc in parteneriat cu Extenso, unicul importator al produselor Lotto Sport au pus in vanzare in premiera pentru suporterii echipei din Regie replicile tricourilor echipei favorite.
Dupa un parteneriat de aproape 6 ani, perioada in care ambele parti si-au aratat profesionalismul si dorinta de a oferi tot ce este mai bun sportului rege a venit timpul ca atentia sa fie indreptata spre suporterii echipei. Incepand cu luna mai a acestui an, suporterii pot achizitiona tricourile echipei favorite, acestea fiind disponibile in magazinul Lotto Mosilor.
„Numeroasele cerinte pentru aceste tricouri, arata ca Sportul Studentesc este o echipa in continua dezvoltare, o echipa in cautarea performantelor, valoarea acesteia fiind evidentiata si de numarul ridicat respectiv fidelitatea suporterilor”, sustine Razvan Pascariu, Sales Manager Lotto Sport.
“Este un mic pas pe care il facem pentru suporteri, sper ca pe viitor sa reusim sa punem la dispozitia lor tot mai multe produse inscriptionate cu Sportul Studentesc, multumesc partenerului Extenso pentru eforturile depuse in acest sens. Pentru inceput asteptam suporterii in magazinul Lotto Mosilor”, a declarat Gheorghe Cristian, Directorul Executiv al clubului din Regie.
Iubeste Sportul!