Reply To: Stiri din presa – Sezon 2008-2009

Home Forums Archive Sezon 2008-2009 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2008-2009 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2008-2009

#80355
cameliu
Member

http://www.liga2.ro

* Una caldă, una rece pentru „studenţii mici”

SPECIAL 19:29 SPORTUL ’93 – STEAUA ’93 1-2, SPORTUL ’94 – DINAMO ’94 2-0
Una caldă, una rece pentru „studenţii mici”

Stadionul Granitul, locul unde îşi dispută meciurile de acasă juniorii Sportului Studenţesc, a fost astăzi gazda a două întâlniri de tradiţie în fotbalul românesc. Meciurile Sportul – Steaua, respectiv Sportul – Dinamo, făceau deliciul suporterilor în perioada în care „gaşca nebună” uimea prima scenă a fotbalului românesc. La o scară mai mică, dar cu aceleaşi ambiţii de odinioară, puştii dornici de afirmare au luptat până la epuizare pentru a-şi mulţumi antrenorii şi pentru a obţine cele trei puncte în campionatul dedicat grupei lor de vârstă.

Prima întâlnire i-a adus faţă în faţă pe juniorii născuţi în 1993. La finalul timpului regulamentar Steaua a reuşit să-i învingă pe alb-negrii pregătiţi de fostul jucător al Sportului, Adrian Pologea, cu scorul de 2-1. Sportul se află la mijlocul clasamentului, în timp ce Steaua se află pe poziţia secundă, aflându-se în urmărirea liderului, Dinamo Bucureşti.

Cel de-al doilea joc a fost unul plin de evenimente, Sportul şi Dinamo făcându-i pe cei 100 de spectatori să se „aprindă”, mai ales pe finalul jocului. Partida ce a contat pentru campionatul juniorilor născuţi în 1994, a părut la început să fie la discreţia „câinilor mici”, care au ratat de puţin să treacă în avantaj.

În partea a doua a jocului, una mai echilibrată de altfel, jucătorii pregătiţi de Tudorel Cristea, şi el o fostă glorie din Regie, au fost mai inspiraţi şi au reuşit să înscrie. Scorul final a fost 2-0 pentru Sportul, alb-negrii reuşind să se desprindă pe fondul unor atacuri în valuri ale dinamoviştilor.

Articol scris de Alexandru Amironoaiei
Foto: Florin Alboiu