Reply To: Stiri din presa – Sezon 2008-2009

Home Forums Archive Sezon 2008-2009 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2008-2009 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2008-2009

#80357
07Ex
Keymaster

Massaro a lansat oficial MILAN JUNIOR CAMP!

Vineri, într-o conferinţă de presă ce a avut loc la Hotelul Marriott, a fost lansat proiectul Milan Junior Club patronat de celebrul club italian AC Milan. Acesta se va desfăşura la Bucureşti, în perioada 29 iunie – 3 iulie, în parteneriat cu clubul Sportul Studenţesc, care va pune la dispoziţie baza sportivă pentru pregătirea a peste 200 de copii, băieţi şi fete, cu vârste cuprinse între 7 şi 14 ani, de către antrenorii grupării din peninsulă.

Directorul de relaţii publice al AC Milan, Daniele Massaro, a declarat că atenţia acordată acestui proiect este echivalentă cu cea acordată primei echipe. “De când am început acest proiect pentru tineri, ne-am dedicat ca pentru prima echipă. Am devenit clubul cel mai titrat din lume, iar cu Milan Junior Camp suntem prezenţi pe cinci continente. Mulţumesc clubului Sportul Studenţesc pentru structura pe care ne-o va pune la dispoziţie. Alături de cei 200 de copii români, vor fi prezenţi, pentru o săptămână, şi 10 copii din Abruzzo, zona afectată de cutremur. L-am vizitat şi pe prietenul meu Răducioiu şi am vorbit despre acest proiect şi a fost foarte încântat că Milan a ajuns, în sfârşit, şi în România”, a spus Massaro.

La rândul său, directorul executiv al clubului Sportul Studenţesc a declarat: “Când puneţi la un loc muncă, talent şi suflet, veţi găsi întotdeauna două sinonime: Sportul Studenţesc, cel mai puternic centru de copii şi juniori din România şi AC Milan, cel mai puternic club din lume. Este un eveniment unic pentru România, un eveniment prin care, iarăşi, Sportul Studenţesc deschide un nou drum, alături de un partener de excepţie, brandul AC Milan fiind probabil cel mai puternic din lume. Tot ce putem să facem împreună este să vă aşteptăm pe toţi să vă înscrieţi copii, prin intermediul partenerului oficial şi, în acelaşi timp, al sponsorului proiectului Milan Junior Camp, Intesa Sanpaolo Bank. Vă asigur că Sportul Studenţesc va pune întotdeauna pe masă proiecte unice pentru fotbalul românesc şi nu se va abate niciodată de la singura direcţie pe care o are: cel mai puternic centru de copii şi juniori din România”.

“În această vară, între 29 iunie şi 3 iulie, 200 de copii români vor avea posibilitatea de a fi antrenaţi de către antrenorii AC Milan, vor avea posibilitatea de a vedea modul nostru de a concepe fotbalul. Doi dintre ei vor fi selecţionaţi şi vor reprezenta România la Milano, cu toţi ceilalţi copii din lume care vor participa la proiectul nostru. Milan Junior Camp se va desfăşura la baza sportivă a clubului Sportul Studenţesc, căruia îi mulţumim că ne-a ales şi a crezut în proiect. Vreau să zic imediat un lucru. De ce Sportul Studenţesc? Multă lumea ne-a întrebat de ce nu am ales un club din Liga 1. Milan are nevoie de profesionişti şi, mai ales, avem nevoie de o grupare care investeşte în tineri, care crede în ei. Din acest motiv, Sportul Studenţesc este partenerul nostru în România”

Marco Schembri, Manager General World Camp International

“Nu suntem aici numai din dragoste pentru fotbal, ci şi pentru a contribui la transmiterea tinerilor a celor mai înalte valori ale sale: dedicaţia, respectul, jocul în echipă şi distracţia. Acesta este spiritul proiectului Milan Junior Camp care anul trecut a obţinut rezultate record, 13550 de participanţi din 29 de state ale lumii. După primele luni ale acestui an, ne aşteptăm la rezultate şi mai bune. Creşterea acestui proiect ne face să fim mândri şi orgolioşi de ceea ce facem. După cum spunea şi Marco mai devreme, copii care se vor înscrie în proiect vor învăţa chiar de la antrenorii Milanului, astfel că vor putea afla secretele care au făcut şi fac istoria Milanului. Sperăm ca prin această iniţiativă să ne aducem o contribuţie la marea tradiţie fotbalistică din România şi sunt sigură că pentru copii care se vor înscrie va fi o experienţă de neuitat”.

Francesca Pietra, responsabil Milan Junior Camp (Florin Alboiu)