Reply To: Stiri din presa – Sezon 2008-2009

Home Forums Archive Sezon 2008-2009 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2008-2009 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2008-2009

#80361
07Ex
Keymaster

“Nu m-a contactat nimeni pentru Varga şi Bălan, dar sigur vor pleca”

Vasile Şiman spune că oficialii Unirii Urziceni încă nu l-au contactat pentru o eventuală trecere definitivă a lui Dacian Varga şi Tibi Bălan la echipa ialomiţeană, dar este convins de faptul că pe cei doi ‘studenţi’ nu-i va prinde sezonul următor în Liga a 2-a. Şiman crede că Varga şi Bălan ar putea pleca în străinătate, acolo unde s-ar descurca foarte bine.

“În afară de discuţia cu FC Timişoara din iarnă, nu am fost contactat pentru Bălan şi Varga. Aşa că ei sunt deocamdaă jucătorii Sportului, dar nu cred că vor juca în sezonul viitor la Sportul, în Liga a 2-a. Dacă vor primi oferte, din punctul meu de vedere, trebuie să fie foarte bune pentru jucători. Dacă s-ar întâmpla să fie de la o echipă din străinătate, ar fi cel mai bine pentru ei. Pot să joace amândoi fără nicio problemă în străinătate.”, a spus Şiman la Sport.ro.

Patronul Sportului Studenţesc a lăudat Unirea Urziceni pentru performanţa obţinută în acest sezon. “Anul acesta, mai mult ca niciodată, a triumfat fotbalul. Echipa cea mai bună, cea mai în formă, cu jucătorii cei mai concentraţi şi antrenorul cel mai bun a câştigat.”, a conchis Şiman.