Reply To: Adrian Falub 08.07.1971

Home Forums Archive Mazete / Hall of Shame Adrian Falub 08.07.1971 Reply To: Adrian Falub 08.07.1971

#81031
cameliu
Member

Prosport:

Fotbaliştii Albei nu l-au mai primit pe antrenor în vestiar
INCREDIBIL! Falub, ţinut la uşa vestiarului de jucători!
Articol publicat de Gigi Stancu in Liga 1 | 14.09.2009 | 09:55

Fotbaliştii s-au răzbunat pe tehnicianul Adrian Falub, care i-a terorizat cu înjurături pe tot parcursul jocului
Înfrângerea la limită în faţa campioanei en-titre a provocat un incident de necrezut în tabăra Unirii Alba Iulia.
După un joc surprinzător de bun prestat de ardeleni la Urziceni, dar cu un deznodământ dezamăgitor pentru albaiulieni, nervii au cedat. Din timpul meciului se simţea ceva, tehnicianul celor din Alba Iulia urlând efectiv la jucătorii săi pe tot parcursul celor 90 de minute. La final, a ieşit show. Dan Petrescu a venit primul la conferinţă, deşi uzanţele dau întâietate oaspeţilor, şi a început, zâmbind uşor amuzat: “N-am apucat să-l salut pe fostul meu jucător, Norbert Varga, pentru că la Alba Iulia e o mică problemă”. “Mica problemă” era că vestiarul oaspeţilor se transformase într-un câmp de luptă.
N-a avut loc nici în autocar
Din încăpere răsunau ţipete şi înjurături, soldate în cele din urmă cu expulzarea lui Falub din vestiar, după o încăierare cu portarul Cornel Cernea! Se pare că jucătorii Albei, în frunte cu ţinta numărul unu a lui Falub din timpul meciului, i-au reproşat tânărului antrenor criticile dure şi înjurăturile pe care acesta le-a adresat lor pe tot parcursul jocului. Ţinut la uşă de către elevii săi, Adrian Falub nu a riscat să plece de la stadion în autocarul echipei, ci a apelat la o prietenă care venise la meci cu maşina personală!
“Avem mulţi jucători fără experienţă şi care au nevoie de mai multe imbolduri pentru a rămâne în priză. Asta a fost tot!”
Adrian Falub, antrenor Unirea Alba Iulia