Reply To: Adrian Falub 08.07.1971

Home Forums Archive Mazete / Hall of Shame Adrian Falub 08.07.1971 Reply To: Adrian Falub 08.07.1971

#81040
07Ex
Keymaster

Adrian Falub, favorit să preia Iaşiul!

Dat ca principal favorit la preluarea băncii tehnice a Politehnicii Iaşi, antrenorul Adrian Falub a declarat, luni, pentru Liga2.ro, că este dispus să se aşeze la masa tratativelor cu oficialii din Copou, în cazul în care i se va face o ofertă concretă.

“Am vorbit cu domnul Sichitiu, dar deocamdată nu este nimic sigur, suntem departe de ceva ferm. Eu sunt antrenor, în momentul de faţă nu am angajament şi vreau să muncesc. Accept orice ofertă care să mă motiveze. În ceea ce priveşte Iaşiul, urmează să mă întâlnesc astăzi cu domnul Sichitiu, iar dacă va fi o propunere avantajoasă pentru ambele părţi este posibil să o accept”, a declarat Adrian Falub.

Tehnicianul a adăugat că Poli Iaşi are jucători experimentaţi, care îţi pot aduce aportul în realizarea obiectivului. “Este normal ca Poli să îşi dorească promovarea, pentru că Iaşiul este un oraş mare, care merită echipă în prima ligă. Nu am văzut decât un meci al echipei ieşene, la televizor. Nu cunosc echipa foarte bine, ştiu doar că sunt câţiva jucători cu experienţă, care îşi pot aduce aportul la realizarea obiectivului”, a precizat Falub.

Negoiţă anunţă în această seară noul antrenor
Finanţatorul grupării din Copou, Ionuţ Negoiţă, a declarat, luni, că sunt şanse mari să anunţe noul antrenor al grupării ieşene în cursul serii. “În câteva ore este posibil să anunţăm noul antrenor. Deocamdată nu pot da niciun nume”, s-a rezumat să spună Negoiţă.