Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2008 – 2009

Home Forums Archive Sezon 2008-2009 Season – Liga II Discutii referitoare la sezonul 2008 – 2009 Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2008 – 2009

#81268
ovidiu
Member

De la declaratii: “Nu ne ignorati … Obiectivul e sa castigam toate meciurile …. bla bla bla … bla bla bla ….” facute de Falub, iata ca se ajunge sa se lupte pentru evitarea retrogradarii.
Fara victorie in 3 meciuri, doar un egal si un singur gol marcat cam dau dovada unui dezinteres general total.
Probabil jucatorii s-au cam plictisit de antrenor. De un antrenor care nu prea stie ce vrea, nu-i prea aseaza in teren si, poate, nu-i lasa sa joace ceea ce stiu (asta daca stiu). Probabil s-au cam plictisit si de un “bun” conducator si manager. Se cam stie la cine ma refer. Si asta chiar stie ce vrea.
Din toate astea nu prea cred ca va iesi un lucru bun. Ma intreb cat va mai rezista Falub. Pana sa-si dea seama ca nu prea face fata, sau pana va fi demis de marele conducator.
Sper ca nu se va retrograda, cel putin in acest an. Vreo 2-3 victorii poate mai scot si baietii si reusesc sa se mentina cu brio in B.
Dar la anul? Nu prea vad sperante de inchegare a unei echipe. Nu care sa promoveze dar macar sa se mentina in B. Oricum declaratii de promovare sigur vor fi.
Poate marele conducator sa puna lucrurile la punct, de data asta in bine, si sa mentina echipa la nivel de B?

Sa speram. Pana una alta sufar din cauza jocului si a rezultatelor. Dar voi avea o deosebita placere sa-i vad in prima televizare (oare cand va fi?).

Cu dragoste pentru SPORTUL STUDENTESC!