Reply To: 29.10.2008 Sportul Studentesc – Concordia Chiajna 0-1(0-1)

Home Forums Archive Sezon 2008-2009 Season – Liga II 29.10.2008 Sportul Studentesc – Concordia Chiajna 0-1(0-1) Reply To: 29.10.2008 Sportul Studentesc – Concordia Chiajna 0-1(0-1)

#81603
Zibling
Member

Pentru mine acest 0-1 acasa cu Concordia Chiajna a insemnat unul din cele mai de trista amintire meciuri care le-am vazut pe viu. Pana si suporteri linistiti ca mine sau sircos ne-am iesit din pepeni astazi.
E grav cand echipa nu realizeaza ca atunci cand joci impotriva unui adversar aflat sub tine in clasament, la tine acasa, atunci chiar NU trebuie sa pierzi!!! Ce spuneam eu mai deunazi – sa batem pe Chiajna, FCM Bacau si Petrolul si apoi sa stam linistiti macar o perioada. Dar, nu… de ce sa stam linistiti? Deja, a fi suporter al Sportului Studentesc este un sport extrem, iar partenerii de intrecere sunt inimile noastre.

Sincer, sunt intru totul de acord cu cele spuse de sircos: sezonul trecut ne plangeam de portari… acum avem! Dar cine da gol? Primul meci al sezonului in care incepem cu 2 atacanti pur-sange si culmea – nici un sut pe poarta din actiune, doar doua amarate de faze fixe finalizate cu suturi pe poarta si atat. Un meci tipic de BLAT! Daca nu asa arata un blat, atunci cum?

Concordia Chiajna nu a jucat bine, ba chiar mai mult de 3-4 faze nu a lucrat deloc la constructia fazelor, ne-a lasat pe noi sa “frecam” mingea. Insa, se pare ca jucatorii nostri i-au ajutat azi pe fostii sportisti Dinita, Oae si Ciobotariu sa castige primele de meci de care ei beneficiaza la victorie in deplasare 😥