Reply To: 28.02.2009 Sportul Studentesc – FC Snagov 0-0

Home Forums Archive Sezon 2008-2009 Season – Liga II 28.02.2009 Sportul Studentesc – FC Snagov 0-0 Reply To: 28.02.2009 Sportul Studentesc – FC Snagov 0-0

#82492
Giani
Member

@adi wrote:

Atata putem, atata jucam 0-0.
Fara Samoila nu luam nici un punct azi, ne-a fost cel mai bun jucator.
Cat despre atacantii nostri ….eterne sperante …

Adi, nu fi rau. Pana si colega mea Raluca (si ea nu se pricepe la fotbal) a remarcat ca roscatul ala cu nr. 36 are stofa (scuze, imi scapa in acest moment numele lui, cred ca Truta). Acum ce vrei? daca Falus ar avea oo l-ar baga pe Pauna sau pe Farcasanu in loc de Curelea (vesnica mana moarta si purtator ilegal al banderolei de capitan); in combinatie cu pustiul ala sunt convins ca am fi avut mai multe sanse de gol. In rest ce sa mai zic: cu exceptia lui Patrick, toti veteranii au fost verze: Curelea facea balet pe langa minge, Rusu admira contemplativ mecanica sferei care se scurge dincolo de tusa, Ferfelea a ferfelit toate mingile (a avut si vreo doua tentative de sut de la distanta, executii slabe, direct pe portar), parca singurul “veteran” care s-a miscat cat de cat natural a fost Postolache, dar obosise cam tare, asa ca a avut grija mare de turloaiele unui adversar si a plecat la vestiar cu 5 minute mai devreme. Cu ocazia asta, ex-rapidistul va avea si un mic concediu (sper ca fara plata) pentru minim 2 saptamani. Poate asa se va odihni.

Per ansambul, am admirat 30 de minute plictisitoare in primul mitan (conform obiceiului, am ajuns prin minutul 15, gratie regiilor de transport care consuma bani publici degeaba), si o repriza secunda interesanta. In care Samoila a aratat ca nu degeaba a fost votat cel mai bun portar al turului in liga secunda. Neasteptat a fost ca actiunile pe flancuri au reusit sa aduca varza in 16-le taranilor, dar acolo se taia filmul, Curelea fiind eterna, vesnica, imperturbabila si nemuritoarea mana moarta.