Reply To: 28.02.2009 Sportul Studentesc – FC Snagov 0-0

Home Forums Archive Sezon 2008-2009 Season – Liga II 28.02.2009 Sportul Studentesc – FC Snagov 0-0 Reply To: 28.02.2009 Sportul Studentesc – FC Snagov 0-0

#82496
ovidiu
Member

@adi wrote:

La noi au jucat Samoila, Ciupe, Irimia, Rusu, Cazan (accidentat in R1), Ciubotariu, Lung, Lungu (in totala lipsa de forma, a fost schimbat cu Ghinga in R2), Ferfelea, postolache (nu-mi place deloc atitudinea acestei “vedete”, a luat rosu direct la o faza de K1) , Patriche, Costin Gheorghe si marii ratangii (curelea si truta).

Interesanta formula de echipa.
Ca de obicei Falub nu se dezminte si tot face fel si fel de incercari. La fel ca in tur nu poate alege un 11 stabil care sa intre in teren.
De Curelea ce sa mai zic. O fi avand el o foarte buna lovitura de cap, dar cam atat. Avand in vedere ca a ramas printre “ultimii” ce mai poate fi vandut abia astept ca Simanu sa o faca odata, sper cat mai repede, sa-l vanda, sa scape de el.
Ma mira ca Ciubotariu mai este in echipa, parca era prin alte parti. Poate l-as fi preferat pe Oae sau Tarnacop.
De Postolache, in tur, mi-a placut in general (atat cat l-am vazut pe la tembelizor), destul de fin tehnician. Oricum cred ca exista ceva conflicte intre el si jucatori, conducere s.a. Partial ma mira gestul lui. Oricum 2 etape sigur sta. Poate revine la sentimente mai bune.

Comentariul de pe http://www.liga2.ro Cica Falub e nemultumit. Dar noi, suporterii?

FALUB, NEMULŢUMIT DE REZULTAT
Studenţii au scăpat victoria printre degete

Sportul Studenţesc nu a putut trece de FC Snagov, pe teren propriu, într-o partidă pe care a controlat-o în cea mai mare parte şi a risipit două puncte preţioase.

Întâlnirea din Regie a început timid, cele două combatante preferând să nu rişte prea mult. Prima fază notabilă s-a consemnat în minutul 20, la poarta alb-negrilor, Samoilă respingând spectaculos un şut puternic de la 20 de metri. Replica gazdelor nu s-a lăsat aşteptată, Curelea (’25) s-a desprins din marcajul fundaşilor ilfoveni, dar a trimis slab, din 6 metri, în braţele lui Olteanu. Adrian Falub mută forţat de accidentarea lui Lucian Cazan (’29) trimiţând în teren un atacant, juniorul Andrei Truţă. Acesta a debutat cu această ocazie în Liga a 2-a, la 17 ani. În minutul 35, Curelea nu se descurcă în careul advers şi iroseste ultima ocazie importantă a primei părţi.
Imediat după pauză, oaspeţii puteau deschide scorul, dar reflexul lui Samoilă la lovitura de cap expediată de Posteucă (’49) păstrează tabela nemodificată. Echipa lui Mihai Stoica se menţine în ofensivă şi pune presiune pe apărarea “studenţilor”. Gigel Ene (’50) încearcă un şut de la semi-distanţă, însă nu nimereşte cadrul porţii. Gazdele îşi revin repede şi atacă în valuri succesive poarta lui Olteanu. Ciupe (’52), Irimia (’60), Curelea (’61, ’65), Postolache (’63, ’68), Truţă (’67, ’85) nu îl pot învinge pe Olteanu, fie din cauza impreciziei, fie intervenţiilor goalkeeperului ilfovean, aflat într-o formă excelentă.
Pe final, ambele echipe au trecut pe lângă gol, ratând cele mai clare ocazii ale meciului. Primii puteau da lovitura oaspeţii, însă Bereşoae şi Alexandru Radu, din centrul careului, nu au găsit drumul spre victorie. Gazdele au vrut să aibe ultimul cuvânt, Truţă şutând puternic din alergare, puţin pe lângă bara din dreapta lui Olteanu.
Meciul nu s-a încheiat la egalitate şi în ceea ce priveşte efectivele celor două formaţii. În minutul 89, Marius Postolache a intervenit întârziat asupra unui adversar, fiind eliminat direct de arbitrul Lucian Rusandu.

“Nu mă mulţumeşte rezultatul de astăzi. Am controlat partida, ne-am creat foarte multe ocazii de a înscrie, dar suferim la finalizare. Avem mulţi jucători tineri în lot şi se cunoaşte. Truţă are 17 ani şi astăzi a debutat în Liga a 2-a. Avem mult de muncit, vrem să construim o echipă competitivă, care să abordeze fiecare meci la victorie. Mergem la Suceava cu gândul la cele trei puncte, dar ne aşteaptă o partidă foarte dificilă”
Adrian Falub, antrenor Sportul Studenţesc