Reply To: 28.02.2009 Sportul Studentesc – FC Snagov 0-0

Home Forums Archive Sezon 2008-2009 Season – Liga II 28.02.2009 Sportul Studentesc – FC Snagov 0-0 Reply To: 28.02.2009 Sportul Studentesc – FC Snagov 0-0

#82501
ovidiu
Member

In alta ordine de idei, eu unul nu am nimic impotriva lui Falub incercand diferite formule de joc noi si jucatori tineri. Nu cred ca vom promova anul asta, asa ca dece sa nu incerce ceva nou si sa nu le dea si jucatorilor tineri posibilitatea de a juca cat mai multe jocuri?

Nici eu nu am nimic cu Falub, ba din contra, fiind ardelean, si eu si el, ii urez din tot sufletul sa reuseasca din plin, mai ales la Sportul. Dar din pacate … … si pentru el si pentru mine, se zbate, cred, destul de mult insa rezultatele se cam lasa asteptate. Nu stiu daca din cauza lui ca nu-i in stare sa le implememnteze cate ceva jucatorilor sau jucatorii sunt total indiferenti si cred ca prin simpla prezenta in teren ii arunca (transfera) la marile echipe din divizia A.

In privinta promovarii va fi foarte greu. Nu anul acesta, cam ceva ani buni de acum incolo. Este parerea mea: nu se doreste promovarea, un loc caldut in divizia B si poate poate mai apare cate un jucator de vanzare, asta-l mai salveaza pe Siman si totodata echipa de la un faliment.

Hai ca am deraiat de la subiect, dar speram sa incepem cu dreptul si sa-i batem macar pe cei de la Snagov. Inca 2 egaluri acasa si 2 infrangeri in deplasare si ajungem ca anul trecut sa luptam pentru evitarea C-ului.