Reply To: www.facebook.com

Home Forums Miscelaneous Internet / Computer Games www.facebook.com Reply To: www.facebook.com

#82506

@07Ex wrote:

Ati vazut ca (virgula) clubul nostru are acum pagina si pe Facebook? Am vazut ca posteaza tot felul de lucruri, unele interesante, altele nu prea. Nu stiu cine de la club se ocupa de pagina de Facebook, dar mi se pare o idee interesanta.

Eu unul stiu de mult,chiar sunt un comentator fervent pe acolo :)).Ca s-or posta lucruri interesante sau nu,eu unul ma bucur ca macar avem aceasta pagina de facebook unde putem afla chiar de la sursa anumite detalii cu privire la clubul nostru iubit.Aceasta pagina a fost facuta cu aproximativ un an in urma,insa de-abia acum s-au hotarat cei din conducere sa o faca mai activa.Eu am o banuiala ca ori D-l Cristian Gheorghe,ori D-soara Ana Nae(Directorul Comunicare) posteaza pe acolo in numele clubului,insa dupa felul in care comenteaza adminul pe acolo,mai mult cred ca primul :) .

Pentru cine inca nu stie de aceasta pagina,o puteti accesa urmand acest link: http://www.facebook.com/SportulStudentesc.De asemenea, nu uitati sa dati un “like”,deoarece momentan,desi este pagina oficiala,nu are cele mai multe like-uri printre cele cu privire la Sportul Studentesc si astfel lumea o sa le acceseze pe cele neoficiale.