Reply To: 07.03.2009 Cetatea Suceava – Sportul Studentesc 3-0(1-0)

Home Forums Archive Sezon 2008-2009 Season – Liga II 07.03.2009 Cetatea Suceava – Sportul Studentesc 3-0(1-0) Reply To: 07.03.2009 Cetatea Suceava – Sportul Studentesc 3-0(1-0)

#82563
ovidiu
Member

@dragos wrote:

@ultrasro wrote:

PS: nu am plecat chiar cu noaptea in cap, a fost cam de la ora 20 vineri la ora 20 sambata, deci exact 24 de ore, deci pot spune si cu ziua in cap ;)

bravos Ovidiu pentru efortul depus/timpul petrecut pe drum (24 h)……dar, stau si ma gandesc: oare chiar merita atata efort ??? :-? :-? :-?

Eu spun ca merita. Chiar daca jocul echipei si mai ales rezultatele lasa de dorit. Un suporter adevarat este cu echipa si la bine si mai ales la rau. Pe Ovidiu l-am vazut doar de 2 ori dar am vazut un suporter al Sportului Studentesc.
Tine-o inainte Ovidiu. Felicitari.
Eu m-am imbolnavit dupa retrogradarea cu cantec, dar oricum imi pare rau ca distanta, lipsa banilor, si poate mai putin lipsa timpului liber ma opresc sa vad aceasta echipa la joc. Fie bun, fie rau (mai ales in ultima perioada).

Rezultatul de sambata mi-a produs o noua suparare, dar este o certitudine ca e multa plictiseala in cadrul clubului, in cadrul echipei. Ca despre promovare …
Sper ca si in aceasta editie si mai ales in editia viitoare sa ne putem mentine in divizia B. Ca despre promovare …

Ma tot intreb cum Dumnezeu a putut sa ne bata o echipa ce avea doar 2 victorii? Si inca la scor de neprezentare, mai ales ca avea 11 goluri inscrise pana la meciul cu noi. Oare ca mai poate urma?
Sunt de acord si cu Ovidiu ca baietii sunt tineri, neexperimentati, dar din cinspe (15) ocazii tot o bagi odata in poarta, asta asa, ca sa ai de 2 bani sperante.
Si mai vazui ca trocsportu il da pe Curelea cu majuscule. Singurul jucator ce a mai incercat s afaca ceva. Cam asta inteleg eu. Titular indiscutabil pe mine Curelea m-a dezamagit crunt. Ar fi timpul ca sa se incerce alt jucator pe acel post.

Asta este. Atat se poate atat se da.
E timpul sa ma obisnuiesc si cu aceste situatii. Ca vad ca sunt din ce in ce mai dese. Sper sa nu devina un cotidian.