Reply To: 28.03.2009 Sportul Studentesc – CS Buftea 6-1(0-1)

Home Forums Archive Sezon 2008-2009 Season – Liga II 28.03.2009 Sportul Studentesc – CS Buftea 6-1(0-1) Reply To: 28.03.2009 Sportul Studentesc – CS Buftea 6-1(0-1)

#82617
cameliu
Member

http://www.liga2.ro:

SPORTUL STUDENŢESC – CS BUFTEA 6-1 19:06 FLORIN MOTROC ARE ÎNCREDERE ÎN “STUDENŢI”
“Vreau să le redau plăcerea de a juca fotbal”

La finalul meciului câştigat sâmbătă de Sportul Studenţesc, cu scorul de 6-1, în faţa formaţiei CS Buftea, Florin Motroc era un antrenor fericit. Tehnicianul s-a declarat bucuros pentru că a reuşit să le redea fotbaliştilor din Regie plăcerea de a juca fotbal.

“Le-am transmis jucătorilor că nici nu mă gândesc la altă variantă decât la victorie. E un lot de jucători, un nucleu de jucători, care în orice moment, în orice clipă, dacă scoţi pe oricare din echipa asta şi îl duci în Liga I cred că poate să joace cu ochii închişi. Aceşti jucători trebuie să aibe mare încredere în ei. Ei în ei, pentru că şi-au pierdut încrederea. Astăzi sper că am reuşit să le transmit acestă încredere, mai ales după pauză şi ma bucur că tot ce le-am spus eu au pus în aplicare, mai ales în a doua repriză. Cu ocazia asta am demonstrat că mă pricep şi eu cât de cât la fotbal şi sper că voi atrage atenţia asupra mea în viitorul apropiat. Felicit băieţii, fără ei nu puteam să fac nimic. Este meritul lor în proporţie de 100% sau de 99%, poate am şi eu un merit de 1%. Vom încerca să continuăm pe aceeaşi linie, putem câştiga oriunde. Din punctul meu de vedere, noi avem o echipă cu un lot valoros. Cred că, dacă ei îşi vor dori să facă mare performanţă, oricine de aici poate să joace din vară la orice echipă.

În prima repriză a fost trac, au fost emoţii, i-am simţit pe jucători, am căutat să-i motivez, spunându-le că trebuie să schimbe imaginea pe care au avut-o până acum. Am lăsat impresia de echipă moale, de echipă cuminte, iar adversarul te tratează ca atare. Ca să surpindem adversarul trebuie să ne schimbăm un pic atitudinea, pentru că noi aici am pierdut mult. Organizarea jocului a fost foarte bună, am avut o perioadă de pregătire bună, însă ei, încet-încet, şi-au pierdut încrederea şi în atitudinea lor şi-a făcut loc blazarea şi mi-a fost frică de ea. Mă bucur că la pauză au reuşit să “schimbăm macazul”, jucătorii au fost foarte determinaţi, în frunte cu Irimia şi Curelea care au fost două elemente mobilizatoare şi aţi văzut când se strâng toţi formează, într-adevăr, o “Gaşcă Nebună”, în sensul bun al cuvântului. Pe final toţi încercau să dea gol. E ceea ce îmi doresc. Să creez o poftă de gol şi să le redau plăcerea de a juca. Sunt adeptul jocul rapid, pe mişcare. Este foarte greu să pui toate aceste lucruri în practică în zece zile. Dar în primul rând am vrut să transmit această plăcere de a juca. Mă bucur că astăzi am reuşit. Dacă cineva mă întreba înainte de meci dacă vom da atâtea goluri, eu spuneam că da. Am mare încredere în ei că pot face scor, pentru că jucătorii au valoare”, a spus Motroc.