Reply To: 28.03.2009 Sportul Studentesc – CS Buftea 6-1(0-1)

Home Forums Archive Sezon 2008-2009 Season – Liga II 28.03.2009 Sportul Studentesc – CS Buftea 6-1(0-1) Reply To: 28.03.2009 Sportul Studentesc – CS Buftea 6-1(0-1)

#82625
07Ex
Keymaster

6-1 cu Kaiserslautern!

Spectatorii prezenţi sâmbătă la partida din Regie, dintre Sportul Studenţesc şi FC Buftea (6-1), au avut o surpriză când echipele au intrat pe teren. Oaspeţii s-au prezentat la meci într-un echipament roşu, al celor de la FC Kaiserslautern.

Schimbarea conducerii echipei din Buftea în pauza de iarnă, după încetarea parteneriatului cu FC Timişoara, a adus o serie de modificări importante la nivelul echipei. Cea mai evidentă a fost cea la nivelul lotului, care a fost refăcut aproape de la zero, ca urmare a plecării celor 18 jucători care aparţineau de FC Timişoara.

Instalarea Anei Maria Prodan în funcţia de preşedinte a însemnat şi implicarea la club a soţului acesteia, fostul internaţional Laurenţiu Reghecampf. Deşi acesta este încă sub contract cu FC Kaiserslautern, momentan nu mai joacă din cauza unor probleme de sănătate, şi pentru a-şi ocupa timpul liber a acceptat să îi dea o mână de ajutor soţiei sale din funcţia de consilier sportiv.

Cu “B”-ul cusut de mână

Ultima etapă a oferit ceva inedit pentru fotbalul nostru. Echipa din Buftea a evoluat în echipamentul celor de FC Kaiserslautern, dar adaptat la denumirea clubului ilfovean. Dacă jambierele au păstrat însemnele clubului german, tricourile au suferit o serie de modificări vizibile. O parte dintre ele aveau emblema sponsorului scoasă complet, în timp ce pe restul sponsorul era acoperit cu un petic de culoare roşie (foto mare). Mai mult, pe toate tricourile a fost modificat manual logoul echipei, la o privire atentă putându-se observa că litera K a fost cusută (!) pentru a semăna cu B de la Buftea.

Din păcate pentru oaspeţi, noul echipament nu a fost de bun augur. Deşi au deschis scorul în prima repriză prin golul lui Păun, ilfovenii au suferit cea mai categorică înfrângere din acest retur.

“Acest echipament a fost un cadou pentru echipa noastră din partea mea şi a soţiei mele, fără nicio ocazie specială” – Laurenţiu Reghecampf, consilier sportiv FC Buftea (Mihai Andrieş)

Fărcăşanu, la primul gol pentru Sportul Studenţesc

Florin Fărcăşanu a spart gheaţa sâmbătă, marcând primul său gol pentru “studenţi”, în ultimul minut al partidei cu CS Buftea, încheiată cu victoria categorică a alb-negrilor. Atacantul, care în luna aprilie va împlini 21 de ani, este un produs al centrului de copii şi juniori din Regie şi a debutat pentru “Gaşca Nebună” în august 2006 într-un meci împotriva Chimiei Brazi, scor 4-1.

Prima apariţie ca titular, şi singura până în prezent pentru Sportul, a fost consemnată în noiembrie 2006 la Braşov, cu Forex, câştigată cu 1-0.

A urmat un împrumut la Chimia Brazi, formaţie pentru care a marcat chiar împotriva Sportului, golul de 1-1, rezultat cu care s-a încheiat partida.

De la revenirea în Regie, Fărcăşanu a evoluat pentru echipa a două, în Liga a IV-a, marcând de nenumărate ori. Aflat în vizorul conducerii tehnice de ceva vreme, Florin a primit o şansă sâmbătă de la antrenorul Florin Motroc şi nu a dezamăgit, înscriind şi stabilind rezultatul final de 6-1, la zece minute de la intrarea pe teren. (Florin Alboiu)