Reply To: 14.03.2009 Sportul Studentesc – Dunarea Giurgiu 1-2(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2008-2009 Season – Liga II 14.03.2009 Sportul Studentesc – Dunarea Giurgiu 1-2(0-0) Reply To: 14.03.2009 Sportul Studentesc – Dunarea Giurgiu 1-2(0-0)

#82651
cameliu
Member

http://www.liga2.ro:

TAPA 20 17:06 SPORTUL STUDENŢESC – DUNĂREA GIURGIU 1-2
Vin vremuri grele în Regie

Sportul Studenţesc a pierdut lamentabil sâmbătă, pe teren propriu, în faţa Dunării Giurgiu, cu scorul de 2-1, într-un meci contând pentru etapa a 20-a.

După o primă repriză modestă, în care nu s-au consemnat decât foarte puţine ocazii la cele două porţi, “studenţii” au deschis scorul la prima fază a actului secund. Fundaşul central Daniel Lung a urmărit o minge înaltă, şi-a depăşit adversarul direct şi a trimis plasat cu capul în colţul lung. Jocul părea a curge în favoarea gazdelor, însă acestea nu au ştiut să gestioneze avantajul. Giurgiuvenii au început să pună tot mai multe probleme şi la prima acţiune mai periculoasă au restabilit egalitatea. Samoilă a respins în lateral o minge şutată de la marginea careului, juniorul Marian Stan, bine plasat, a urmărit şi a trimis în plasă. Calvarul alb-negrilor avea să fie întregit la următoarea ocazie a oaspeţilor, transformată în gol de Cojenel, intrat în teren după pauză. Mijlocaşul Dunării a luat o acţiune pe cont propriu, a trecut ca prin brânză prin apărarea somnolentă a Sportului şi l-a învins pe Samoilă cu un şut la colţul scurt.

Gazdele au încercat să revină în joc, însă acţiunile lor de atac au fost caracterizate de sterilitate, rezultatul rămânând nemodificat până la fluierul final al arbitrului Alexandru Deaconu. Sportul Studenţesc a reuşit contraperformanţa ca în cele trei meciuri din retur să adune doar un singur punct, să marcheze o singură dată printr-un fundaş şi a primit nu mai puţin de cinci goluri. Nori negrii se adună peste Regie, chiar dacă spectrul retrogradării nu reprezintă încă o ameninţare, însă e clar că lucrurile nu se îndreaptă în direcţia dorită de conducătorii clubului.

De cealaltă parte, formaţia lui Marin Barbu şi-a trecut în cont o victorie foarte importantă, mai ales că venea după două eşecuri consecutive, putând să abordeze cu mai multă încredere partida cu FC Snagov de etapa viitoare.

Articol scris de : Florin ALBOIU