Reply To: 14.03.2009 Sportul Studentesc – Dunarea Giurgiu 1-2(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2008-2009 Season – Liga II 14.03.2009 Sportul Studentesc – Dunarea Giurgiu 1-2(0-0) Reply To: 14.03.2009 Sportul Studentesc – Dunarea Giurgiu 1-2(0-0)

#82661
07Ex
Keymaster

Falub: “Nu meritam să câştigăm”

La finalul partidei din Regie, pierdută de Sportul Studenţesc cu 2-1 în faţa Dunării Giurgiu, antrenorul Adrian Falub era trist şi dezamăgit de rezultat, dar mai ales de jocul prestat de echipa sa.

“Din păcate, la 1-0, ne-am speriat de rezultat, am făcut un joc prost şi nu cred că meritam să câştigăm. Situaţia era oricum gravă, veneam după o înfrângere. Chiar dacă am fi câştigat situaţia era tot gravă. În condiţiile în care am pierdut astăzi trebuie să ne gândim foarte serios la viitor pentru că ne aşteaptă zile grele. Luni vom discuta şi vom vedea ce măsuri se impun luate”, a spus Falub.

Marin Barbu: “O victorie de moral”

Marin Barbu era un antrenor fericit la finalul meciului cu Sportul Studenţesc, câştigat de echipa sa cu scorul de 2-1. Tehnicianul îşi doreşte ca Dunărea să joace în meciurile ce vor urma, aşa cum a făcut-o în cea de-a doua repriză în Regie.

“Am obţinut o victorie importantă pentru că intrasem în zona “nisipurilor mişcătoare”, o victorie moral, după cele două înfrângeri. Sper ca băieţii să joace în continuare cum au făcut-o în repriza a doua ca să evităm orice fel de emoţii. Avem un moral bun pentru că am discutat la capitolul acesta. Faţa echipei nu este cea pe care am arătat-o în meciul cu Bacăul. Etapa viitoare jucăm cu Snagovul, un meci la fel de dificil pe care sperăm să-l câştigăm şi să avem mai multe puncte”, a declarat Barbu.