Reply To: 04.04.2009 FC Ploiesti – Sportul Studentesc 2-0(2-0)

Home Forums Archive Sezon 2008-2009 Season – Liga II 04.04.2009 FC Ploiesti – Sportul Studentesc 2-0(2-0) Reply To: 04.04.2009 FC Ploiesti – Sportul Studentesc 2-0(2-0)

#82687
ashone
Member

@dragos wrote:

@ashone wrote:

cum sa fie dragos? am ajuns in vest si nu am gasit nimic apropiat de stadion ca sa stam sa bem bere si sa mincam. am halit la mcdonaldu din centru si am baut o bere apoi am revenit la stadion. organele de ordine mi-au luat bricheta si ovidiu s-a dus sa lase aparatu foto la masina la niculescu pentru ca nu avea voie cu el in stadion. apoi ne-au suit intr-o tribuna, apoi ne-au plimbat in alta, apoi iar la locul initial…echipa noastra a resimtit din plin tortura psihica la care am fost supusi si au jucat cam asa: (*^^%FVKJKNJK$EW@##^R:M

excelenta, excelenta descriere (cu amanuntul) a aventurii la Ploiesti.
mi-a placut; parca, am fost si eu acolo ca sa o traiesc.
sa ne mai relatezi si pe viitor.

deoarece am scris in graba am uitat fapte notabile: blonda lui postolache avea o chupa chups in gura si ovidiu i-a spus ca nu are voie cu ea pe stadion ca e obiect contondent…si asa a intristat-o…apoi c gheorghe directorul, l-a sfidat meserias pe omu’ de orine care vroia sa ia loc in tribuna, iar directorul se agita pe linga gard…omu’ a venit si i-a spus sa ia loc in tribuna, dar c gheorghe l-a privit de sus in asa un mod incit ala a plecat infrint psihic. bravo directore! iar giani ghidul de ploiesti a dormit ca o valiza, l-a trezit ovidiu, dar degeaba, in ploiesti ne-am ghidat singuri…si totusi giani avea promise de la mine niste beri! :-? o fi ajuns ovidiu acasa? intreg?