Reply To: 11.04.2009 Sportul Studentesc – Dinamo II Bucuresti 1-2(1-1)

Home Forums Archive Sezon 2008-2009 Season – Liga II 11.04.2009 Sportul Studentesc – Dinamo II Bucuresti 1-2(1-1) Reply To: 11.04.2009 Sportul Studentesc – Dinamo II Bucuresti 1-2(1-1)

#82701
07Ex
Keymaster

“Gaşca nebună” îşi face singură probleme

După un început de retur în care studenţii n-au reuşit să obţină decât o singură victorie, în partida cu CS Buftea (6-1), problemele par să continue pentru “gaşca nebună”, elevii lui Florin Motroc bifând astăzi un eşec neaşteptat în faţa câinilor mici, scor 1-2.
Întâlnirea dintre Sportul Studenţesc şi Dinamo II din complexul studenţesc se preconiza a fi una echilibrată, diferenţa dintre cele două echipe fiind doar de trei puncte.
Deşi gazdele au avut avantajul terenului propriu şi au dominat meciul, elevii lui Cornel Ţălnar au prins astăzi o zi norocoasă, singurele şuturi către poarta adversă finalizându-se cu gol.
Meciul a debutat cu un joc de tatonare din partea ambelor echipe. Gazdele au iuţit treptat ritmul însă acţiunile lor ofensive au fost destrămate uşor de fiecare dată de către apărarea oaspeţilor.
Surprinzător, dinamoviştii au fost primii care au deschis scorul, prin golul lui Muşat din minutul 34. Acesta a împins balonul în poartă din 3 metri, după ce Popescu a respins în faţă o lovitură cu capul a lui Bucşă.
Replica alb-negrilor a fost promptă, cinci minute mai târziu, când, după o centrare venită de pe partea stângă şi o bâlbâială a fundaşilor dinamovişti, Daniel Lung a restabilit egalitatea.
De la cabine, studenţii au ieşit hotărâţi să schimbe scorul de pe tabela de marcaj şi au năvălit spre poarta adversă, dar eforturile lor au rămas fără roade. Minutul “fatidic” pentru soarta partidei a fost 66, când autorul primului gol, Muşat, i-a “aşezat” perfect mingea pe picior lui Voican, care l-a executat fără drept de replică pe Popescu.
Finalul de meci a adus noi griji pe capul studenţilor care au “şanse” să intre în jocul retrogradării, distanţa faţă de ultimul loc retrogradabil fiind doar de 5 puncte. (Corina Mlădinoiu)

Florin Motroc avertizează: “Primejdia e din ce în ce mai mare pentru noi!”

La finalul partidei pierdute de către studenţii din Regie pe teren propriu în faţa celor de la Dinamo II, Florin Motroc, principalul Sportului Studenţesc, şi-a declarat nemulţumirea pentru evoluţia elevilor săi.

“Primejdia e din ce în ce mai mare pentru noi. Eu i-am avertizat pe jucători de fiecare dată, chiar şi acum le-am spus să ia în calcul că Dinamo II e o formaţie dificilă. Se pare că nu mă ascultă nimeni, iar dacă unii jucători vor continua să fie superficiali, ne vom trezi fără nicio şansă de a ne mai salva.” s-a plâns acesta.

“Eu nu pot să fac minuni după atâtea rezultate dezastruoase. E inadmisibil pentru o formaţie cu renume ca Sportul şi la care ştacheta trebuie să fie mereu ridicată să-şi facă astfel de probleme, dar sper ca jucătorii să-şi revină acum, cât încă nu e tardiv. N-au niciun motiv să se plângă! “ şi-a continuat tirada Florin Motroc (Corina Mlădinoiu)