Reply To: 17.04.2009 Luceafarul B. Felix – Sportul Studentesc 2-2(1-2)

Home Forums Archive Sezon 2008-2009 Season – Liga II 17.04.2009 Luceafarul B. Felix – Sportul Studentesc 2-2(1-2) Reply To: 17.04.2009 Luceafarul B. Felix – Sportul Studentesc 2-2(1-2)

#82730
cameliu
Member

http://www.liga2.ro:

ŞTIINŢA BACĂU – SPORTUL STUDENŢESC 2-2 14:57 REMIZA NU MULŢUMEŞTE PE NIMENI
Cu paşi mici

Rezultatul de egalitate de astăzi, coroborat cu înfrângerea Cetăţii la Ploieşti, a adus Lotusul la doar două puncte de echipa suceveană. Cei aproape 50 de spectatori de pe stadionul Moldova din Roman n-au avut şansa de vedea prea mult fotbal în ciuda celor patru goluri marcate.

Dacă Marian Pană spunea la finele meciului de săptămâna trecută de la Bacău că vrea trei victorii în următoarele trei partide, un obiectiv realizabil din punctul lui de vedere, iată că “gaşca nebună” nu a fost de acord cu el. Cu două implanturi de la recent defuncta Progresul în primul “unsprezece”, Lotusul a început în forţă partida, şi, în chiar minutul 16, Gheorghe Badea a speculat o eroare a defensivei “studenţilor” şi l-a executat pe Popescu cu o scăriţă spectaculoasă.

Bucuria gazdelor a durat destul de puţin, juniorul Sportului, Truţă, restabilind egalitatea 12 minute mai târziu. Elevii lui Motroc au preluat chiar conducerea în finalul primei reprize, Curelea înscriind după o fază în care căpitanul Lotusului, Paul Matei, s-a accidentat grav, fiind dus cu salvarea la spital. Fundaşul lui Marian Pană s-a ales cu o fractură destul de serioasă la oasele antebraţului şi a fost operat de urgenţă, urmând să lipsească din teren o perioadă bună de timp.

Cea de-a doua jumătate a partidei a început promiţător, cu atacuri pe contre la ambele porţi, fosta Ştiinţa Bacău alegându-se cu o lovitură de la 11 metri la 10 minute de la reluarea jocului. Ivaşcă l-a executat sec pe Popescu şi scorul devenea din nou egal.

De altfel, aşa avea să se şi încheie partida, atacurile furibunde ale Sportului din ultimele minute nesoldându-se cu niciun rezultat pe tabela de marcaj.

articol scris de Adi ENĂŞOAIE

SPORTUL STUDENŢESC 14:48 TÂNĂRUL ATACANT A ÎNSCRIS LA ROMAN
Truţă, primul gol în Liga 2

Andrei Truţă, juniorul Sportului Studenţesc în partida de vineri de la Roman, a reuşit să spargă gheaţă marcând primul său gol în Liga a II-a. Atacantul, care a împlinit 18 ani la începutul lunii martie, a înscris golul de 1-1, dar a şi contribuit decisiv la cel de-al doilea gol, punând mingea pe capul colegului său din linia ofensivă, căpitanul studenţillor, Costin Curelea.

Astfel, Truţă a confirmat evoluţiile curajoase din ultimele partide din campionat, însă acest moment a fost umbrit de rezultatul final (2-2), alb-negrii fiind egalaţi în urma unei lovituri de pedeapsă, scăpând printre degete două puncte foarte importante.
Articol scris de : Florin ALBOIU