Reply To: 25.04.2009 Sportul Studentesc – Dunarea Galati 3-1(1-1)

Home Forums Archive Sezon 2008-2009 Season – Liga II 25.04.2009 Sportul Studentesc – Dunarea Galati 3-1(1-1) Reply To: 25.04.2009 Sportul Studentesc – Dunarea Galati 3-1(1-1)

#82751
mkg
Member

“La bine dar mai ales la rau”… pai echipa asta in afara catorva sclipiri tocmai asta spuneam si eu ca este numai la rau!
oricum NU am spus ca nu mai tin cu acest club ci doar vroiam sa cred ca mai exista acel spirit al echipei care pe vremuri m-a facut sa tin cu acest club iar eu nu il mai regasesc desi am obosit cautandu-l.
Jocul pentru joc, lipsa mizei si totusi incrancenarea rezultatului,dorinta afirmarii tineretii si a faptului ca in teren nu joaca banii ci talentul,placerea unui dribling in plus cateodata doar pentru a arata adversarului ca e la locul nepotrivit in timpul nepotrivit.
Spiritul acela care plutea la club, Talentul,caracterul si nivelul intelectual al jucatorilor combinate cu pasiunea si insufletirea conducatorilor ambele duse cu demnitate la limita supravietuirii financiare cu entuziasm si constiinta faptului ca atunci cand iubesti fotbalul si te simti intre prieteni rezultatele vin firesc.
Revin si intreb : Exista macar un jucator sau un conducator care se mai incadreaza in acest tipar la noi la club??
Cateva firmituri din acest spirit am inceput sa vad la noua echipa a Universitatii Craiova de exemplu.

Pronostic Sportul Studentesc – DUnarea Galati X (daca avem si noroc } ;)