Reply To: 25.04.2009 Sportul Studentesc – Dunarea Galati 3-1(1-1)

Home Forums Archive Sezon 2008-2009 Season – Liga II 25.04.2009 Sportul Studentesc – Dunarea Galati 3-1(1-1) Reply To: 25.04.2009 Sportul Studentesc – Dunarea Galati 3-1(1-1)

#82753
ashone
Member

@rapid19pancu wrote:

Merci ,sunteti tare solidari…ajung la concluzia ca voi sunteti suporteri mai mult la bine,la rau …e posibil sa cante 5-8 insi la meciurile de acasa?Va inteleg supararea dar daca sunteti suporteri adevarati sustineti echipa si la bine dar mai ales la rau. Dar din momentul in care au ajuns sa cante la meciurile de acasa 5-8 insi aia mi se pare bascalie nu galerie…imi cer scuze daca fac acuze ,daca jignesc pe cineva… poate nu am eu vechimea voastra ca suporter al sportului ,poate nu sunt eu cel mai in masura sa deschid gura…dar mi-am facut curaj si am zis …adevarul…Ori facem ceva ca si galerie ori stam toata lumea la tribuna 0 ca tot e acoperit si lasam peluza goala…ce peluza e aia unde canta doar 8 insi la meciurile dea asa…si sa fie si ,,galeria” unei echipe cu traditie de 93 de ani.

din punctul meu de vedere ai dreptate…la cite am patimit ( fugit de la scoala, de la munca…certuri in casa…) pentru echipa asta mi-am cistigat dreptul sa stau mai sus in peluza si fac misto…cine vrea sa strige, poate sa strige linistit…cind am sa simt nevoia am sa cobor si eu citeva trepte mai jos si o sa strig. deocamdata nu prea am motive sa fac asta crede-ma. si nu ma simt nici jignit de tine si nici acuzat. doar ti-am spus punctul meu de vedere. altii poate au alte puncte de vedere in ce priveste persoana lor.