Reply To: 25.04.2009 Sportul Studentesc – Dunarea Galati 3-1(1-1)

Home Forums Archive Sezon 2008-2009 Season – Liga II 25.04.2009 Sportul Studentesc – Dunarea Galati 3-1(1-1) Reply To: 25.04.2009 Sportul Studentesc – Dunarea Galati 3-1(1-1)

#82755
rapid19pancu
Member

ashone..vad ca esti singurul care imi mai raspunzi asa ca vorbim vad ca noi mai mult :)

,,tare sint curios sa stiu cine era grupul ala de mergea in deplasari beau si se injurau cu localnicii.”

Aceia nu erau baietii mie (brigada mea ) erau alti apucati care de ceva timp daca ai observat nici nu mai vin la meciuri.Eu nu am treaba cu ei.Aceia erau ,,Burtosii” care aveau mai mult sau mai putin caterinca lor ,ma rog..multe din cantecele lor nu aveau rost…cu legalizati marijuana sau burtosii zi de zi o ard cu marijuana si wisky..cu asta nici eu nu sunt de acord,dar de exemplu au avut si momente amuzante cum ar fi acel trenulet din Cotroceni.Si inca ceva nu te-am implicat eu in nici-un scandal si nu a trebuit sa platesti tu din cauza mea sau a amicilor mei.

Oricum sa nu crezi ca te atac pe tine ..tu dintre marea majoritate esti cel mai ,,de-al nostru” nu stiu care e cuvantul potrivit..sa fie ultras sa fie fanatic ..

Ma rog eu nu zic ca vin pe stadion ca sa injur ,nici nu trebuie sa injuram trebe sa ne sustinem echipa nu sa injuram adversarii..

Din tot ce ai zis mai sus un lucru nu iti dau dreptate ,ai zis asa : ,,viitorul galeriei va fi acelasi cu al echipei: cind va ataca titlul vor fi multi in peluza” ……. CORVINUL nu mai are echipa din cate stiu ,a mai ramas doar o grupa juniori republicani si ei meci de meci au 200 de insi care le fac galerie dar nu au nici-un fel de viitor .Respect spiritul acela al lor de galerie adevarata!

Sper sa nu te superi pe mine sa crezi ca ne certam sau alte chestii..purtam doar o discutie amicala aici!
Eu sunt cam dezamagit ca am idei de bannere..mesaje..japoneze foarte frumoase si interesante dar nu ma ajuta nimeni.