Reply To: 25.04.2009 Sportul Studentesc – Dunarea Galati 3-1(1-1)

Home Forums Archive Sezon 2008-2009 Season – Liga II 25.04.2009 Sportul Studentesc – Dunarea Galati 3-1(1-1) Reply To: 25.04.2009 Sportul Studentesc – Dunarea Galati 3-1(1-1)

#82757
mkg
Member

Respect si consideratie pentru Ashone.
Atat umor nu mi-a fost dat sa vad demult in scris .Asta poate si datorita faptului ca sunt de acord cu toate posturile lui.Ma fac sa zambesc amuzat aprobator. Trebuie sa recunosc ca nu am fost niciodata in vreo galerie si din fire nu sunt un ultras dar asta nu inseamna ca intensitatea sentimentelor este mai mica ci doar trairea diferita .Atat timp cat comunicam si schimbam opinii civilizat este in regula.
La meciuri nu am facut caterinca de nimeni si consider in general ca fiecare echipa are galeria pe care si-o merita .Daca sunt mai multi cei care nu suporta injuraturile la peluza atunci este clar ca cei care trebuie sa mute cortul sunt cei ce injura .Daca nu, reciproca este adevarata.
Ma bucur ca inca in galeria lui Sportul Studentesc nu se injura (in general)
Chestia cu “scarnavia ” chiar m-a facut sa rad.
In speranta ca aceste posturi nu vor degenera in certuri si ca orice contradictie duce la progres va salut cu respect si astept cu nerabdare ca pronosticul meu sa fie contazis de echipa in teren macar prin joc daca nu prin rezultat.