Reply To: 25.04.2009 Sportul Studentesc – Dunarea Galati 3-1(1-1)

Home Forums Archive Sezon 2008-2009 Season – Liga II 25.04.2009 Sportul Studentesc – Dunarea Galati 3-1(1-1) Reply To: 25.04.2009 Sportul Studentesc – Dunarea Galati 3-1(1-1)

#82773
ashone
Member

@mkg multumesc pentru aprecieri ! scrim si noi cum putem…e prea neagra viata sa mai plingem si noi. cit priveste rezumatul meciului de la ploiesti…pai daca asta a fost, asta am scris…ovidiu era agitat a vrut sa zica chestii dure si dupa un schimb scurt de priviri cu omu da ordine cuvintul rezultat a fost iar citez cu umilinta: “scirnavie” si asa a scapat de amenda. factorii externi contributori la reactia lui ovidiu: i-au spus ca nu are voie cu aparate foto si l-au darimat, pizza aia cumparata de la chiosc avea ceva in ea ca sa na saboteze ( din fericire pentru restul grupului de 5 a mincat doar el ), iar la mcdonald mcfishu si tuborgu erau globalizate la gust. eu de la maioneza din bigmac am facut herpes la bot :ymtongue: de ce s-a intimplat asta? pentru ca ei stiau ca vom veni o mare de oameni acolo si s-au baricadat cu totul si ce n-au putut distruge au sabotat. in plus de asta “scirnavie” e un cuvint pe care gaborii il gindesc si acum si nu stiu inca da e de bine sau de rau deci sansele de amenda erau reduse ;) OVIDIULE DECI POT SA SPUN DOAR ASTA :ymhug: :ymhug: 😡 😡 hai ca nu mai vad bine din cauza lacrimilor de emotie
@r19p la hunedoara o zona slab dezvoltata economic lume se duce sa mai uite de necazuri. asa era sa fie si la mizil unde bombonel a promis ca face echipa de forba lsi mizilenii ierea incintati.daca insusi Bunul Dumnezeau venea la mizil si spunea: “va dau ploaie sa faceti proumb sa aveti ce minca fomistilor” ei replica totii: Da-l drau’ da promb Doamne, nu vezi ca bombonel ne face echipa de B? totdeauna am agreat schimbul de idei si de argumente ( bine, am vreo 2-3 vecini la bloc pe care i-as pocni ) deci iti stau la dispaozitie.