Reply To: 25.04.2009 Sportul Studentesc – Dunarea Galati 3-1(1-1)

Home Forums Archive Sezon 2008-2009 Season – Liga II 25.04.2009 Sportul Studentesc – Dunarea Galati 3-1(1-1) Reply To: 25.04.2009 Sportul Studentesc – Dunarea Galati 3-1(1-1)

#82775
mkg
Member

Aveam nevoie de aceasta victorie ca de aer .Felicitari jucatorilor ca au obtinut-o !Dar domnilor sa nu ne imbatam cu apa chioara ! Acest antrenor are doua victorii cu echipe scapate de griji .Buftea pentru mine chiar imi pare facatura iar Dunarea Galati era o echipa deja in vacanta parca venita sa nu faca greutati.
Nu am vazut golul lor si sincer nu imi inchipui cum l-am luat fiindca din ce am vazut eu puteam juca fara portar ca la hochei ca oricum portarul nostru a jucat putinele ocazii de a atinge balonul, mai mult cu piciorul.
Arbitrajul mi s-a parut unul de slaba calitate; In prima repriza la 0-1 nu ne-a dat un 11m clar ca lumina zilei. In repriza a doua la faultul asupra lui Curelea din care s-a facut 2-1 nu mi s-a parut nimic si multe alte faze le-a judecat prost.
Curelea este un capitol separat. Desi pare omul meciului(doua goluri si faultul scos din care s-a marcat al doilea gol)L-am urmarit si mie mi s-a parut ca “a terminat benzina” de prin min 65.(a renuntat la presing si a stat perioade lungi in offside)
In afara de asta ,baiatul a ajuns la 7 reusite dar 4 le-a dat in meciurile cu Buftea (doua) si Dunarea Galati (doua)adica dand la o parte meciurile astea “amicale”, baiatul e praf in ochi cu statistica de fundas .Sper sa ma contrazica sezonul viitor ca altfel eu cred ca se poate pierde.
De laudat nu pot sa laud decat golul trei marcat prin combinatie de mare viteza cu pase la firul ierbii rapide si din prima finalizate cu sut sec si curat cum rar se vede cel putin la noi in Regie.
Raman la parerea ca ne trebuie antrenor si astept cu nerabdare examenele cu Ceahlaul si Delta care se vor juca cu miza deci vom avea ocazia sa vedem de ce sunt capabili si jucatorii si antrenorii.