Reply To: 02.05.2009 Ceahlaul P. Neamt – Sportul Studentesc 1-0(1-0)

Home Forums Archive Sezon 2008-2009 Season – Liga II 02.05.2009 Ceahlaul P. Neamt – Sportul Studentesc 1-0(1-0) Reply To: 02.05.2009 Ceahlaul P. Neamt – Sportul Studentesc 1-0(1-0)

#82787
cameliu
Member

Florine, te-ai bagat la poze…

http://www.liga2.ro/special/primul-derby-sexy-din-liga-a-ii-a-4262614

Special 18:30 CEAHLĂUL – SPORTUL S-A “JUCAT” DEJA ÎN FAŢA BLITZURILOR
Primul derby sexy din Liga a II-a!

Două din “bătrânele doamne” ale fotbalului românesc, Ceahlăul Piatra Neamţ şi Sportul Studenţesc se duelează sâmbătă într-un derby de tradiţiei. Înfiinţate în 1919, respectiv 1916, veteranele cluburilor din România sunt vechi cunoştinţe, nu puţine la număr fiind partidele în care acestea s-au confruntat.

Pentru a marca acest lucru, site-ul http://www.liga2.ro a pregătit o surpriză!

Meciul Ceahlăul Piatra Neamţ – Sportul Studenţesc prezintă interes nu numai în rândul microbiştilor, ci şi în al reprezentantelor sexului frumos.

Aşadar, două din cele mai înfocate susţinătoare ale formaţiilor ce se vor confrunta sub Pietricica au realizat prima şedinţă foto sexy pentru eşalonul secund.

Gabriela este susţinătoarea trupei din Regie încă de când era mică, datorită jocului spectaculos pe care studenţii l-au practicat dintotdeauna.
Pasionată de dans, ea adoră să meargă la piscină şi în timpul liber să facă sport. Se declară o persoană foarte ambiţioasă, dar în acelasi timp şi foarte comodă. Cel mai mult urăşte să se trezească dimineaţa.
Speră ca într-o zi să primească personal un tricou de la Adi Mutu.

Ana Maria cochetează cu modelingul de puţin timp. Nu acelaşi lucru se poate spune despre devotamentul ei faţă de echipa din Piatra Neamţ, dat fiind faptul că nu uită să meargă, în limita timpul liber, la cele mai importante partide pe care nemţenii le dispută.

Ana pune foarte mult accent pe corectitudine şi punctualitate, iar pe lângă asta, se consideră o persoană comunicativă, cooperantă, dinamică şi un bun lider.
Visează ca în viitorul apropiat să pozeze împreună cu toţi jucătorii nemţeni, dar din postura de participanţi în Liga I.

articol scris de Corina Mlădinoiu şi Alexandru Amironoaiei
foto: Florin Alboiu

Modelele aparţin agenţiei “Kao Fashion”, condusă de Carmen Pleşea, agenţie premiată de Trustul de Presă “Ambasador”, ca “cea mai spectaculoasă apariţie în 2006”.