Reply To: 02.05.2009 Ceahlaul P. Neamt – Sportul Studentesc 1-0(1-0)

Home Forums Archive Sezon 2008-2009 Season – Liga II 02.05.2009 Ceahlaul P. Neamt – Sportul Studentesc 1-0(1-0) Reply To: 02.05.2009 Ceahlaul P. Neamt – Sportul Studentesc 1-0(1-0)

#82796
ultrasro
Member

Ceahlaul a invins formatia bucuresteana cu 1-0, dupa un meci cu putine faze de poarta. Radu Miron (foto) a marcat singurul gol.

Ceahlaul – Sportul Studentesc 1-0

Desi ambele echipe porneau meciul cu intentii ofensive, au existat putine actiuni periculoase, in special datorita vremii, ploaia incepand in prima repriza. Singurele ocazii din prima repriza au apartinut gazdelor. Prima, in minutul 32 cand Gafita a sutat in forta, dar pe langa, tot el iesind in evidenta in minutul 38 cand a sutat din intoarcere la coltul lung, dar a ratat la mica distanta. In minutul 40, Badescu a centrat perfect pe jos, Radu Miron a venit in centru si, luandu-i fata lui Lung, a trimis balonul in plasa.

In a doua repriza bucurestenii au venit mai motivati, dar Gafita a creat o faza excelenta, finalizata cu o torpila a lui Badescu aproape de vinclu, in minutul 62. Echipa pregatita de Florin Motroc a avut mai multe faze periculoase in ultima parte a meciului, prin Truta, Postolache si Ghinga.

Ceahlaul – Sportul 1-0 Miron ’40

Ceahlaul: Savu ( ’90 Haraguta ) – Burlacu, Forminte (c), Vitelaru, Barna – Achim – Badescu, Cebotaru, Miron – Tudosa ( ’89 Catana ), Gafita; rezerve neutilizate: Ichim, Doicaru, Sofroni, Mihai, Tepes
Sportul: Popescu – Farmache, Patriche, Lung, Rusu ( ’64 Chetan ) – Ferfelea, Irimia, Ghinga, Cazan ( ’52 Gheorghe ) – Postolache, Truta ( ’70 Dedu ); rezerve neutilizate: Niculescu, Petroian, Stere, Farcasanu

Cartonase galbene: Tudosa ( ’35 ) – Farmache ( ’23 ), Irimia ( ’50 )

Florin Motroc, antrenor Sportul Studentesc: Din pacate faptul ca pierdem puncte atat de usor arata si pozitia noastra din clasament. Tratam superficial unele momente ale jocului, iar naivitatea noastra a fost intotdeauna speculata si taxata de adversari. Din cauza asta am pierdut foarte multe puncte. Din pacate, am pierdut un meci care ar fi fost echitabil sa se termine egal, am terminat jocul mult mai proaspeti din punct de vedere fizic dar n-am reusit sa concretizam fiindca maniera de arbitraj este una pe care nu vreau s-o comentez. Eu am si jucat la Piatra Neamt si stiu cum se arbitreaza in zona asta. Nu stiu daca a fost offside la faza in care Ferfelea i-a asezat mingea cu pieptul lui Postolache, dar ca sa fie precauti arbitrii au fluierat. Noi ne continuam lupta si speram sa revenim sus, din pacate superficialitatea ne-a adus in zona fierbinte. Valoarea jucatorilor nu acopera faptul ca nu trateaza jocurile serios si nu te daruiesti pe teren. Sper sa terminam cat mai sus in clasament, iar echipei din Piatra Neamt ii doresc sa promoveze, insa va avea un viitor destul de greu in lupta promovare, si, daca vor promova, in Liga I.

Mihai Ionescu: A fost un joc deosebit de dificil, mai ales prin prisma mizei care apasa asupra jucatorilor. Din acest motiv nu ne-am putut exprima la adevarata valoare in multe momente ale jocului. Sunt multi jucatori lipsiti de experienta iar presiunea locului 1 este foarte mare. Cele mai importante sunt cele 3 puncte care ne mentin in fruntea clasamentului si ne dau sperante pentru jocurile urmatoare, pentru ca vom avea o saptamana de foc. Chiar daca n-am facut un joc spectaculos, ne-am indeplinit obiectivul si aceste 3 puncte au fost obtinute pe fondul unui joc destul de bun, dar cel mai important e ca am jucat pragmatic. In conditiile de astazi conteaza doar clasamentul.
Reporter: V-ar conveni ca echipa sa joace mai slab dar sa castige ?
Mihai Ionescu: Nu pot sa spun ca am jucat prost, am jucat la rezultat. Ganditi-va la presiunea foarte mare. Ganditi-va la faptul ca venim dupa un joc pierdut la Bacau…
Reporter: Care e situatia lui Savu ?
Mihai Ionescu: Nu stiu exact, are probleme la genunchi. Stafful medical face eforturi foarte mari pentru a-l recupera pana la ora jocului de la Snagov. Din pacate e genunchiul la care a mai avut probleme, dar speram sa isi revine repede, cum si-a revenit si la precedenta accidentare. Speram sa-l avem macar la meciul cu Suceava. Covrig are menisc. Dar suntem acoperiti la nivelul portarilor, mergem pe mana jucatorilor tineri, ca si pana acum, si avem incredere in jucatorul care va apara.
Reporter: V-a surprins diferenta mare de scor la meciul Delta-Bacau ?
Mihai Ionescu: Toate echipele se mobilizeaza foarte mult cu Ceahlaul si urmatoarea etapa clacheaza. Diferenta asta de scor nu reflecta realitatea, Bacaul a venit dupa o victorie foarte importanta pentru ei, mareata. Si-au dat viata pe teren cu noi iar la Tulcea s-au multumit cu putin si au obtinut nimic.
Reporter: Cum credeti ca va fi miercuri, la Snagov ?
Mihai Ionescu: E o echipa care n-are nimic de pierdut si isi va da viata cu noi. Fiecare echipa, cand intalneste liderul, vrea sa demonstreze ca locul pe care se afla e nemeritat. Noi ne vedem numai si numai de joc si cautam sa obtinem un rezultat pozitiv. Nu ne mai permitem sa facem vreun pas gresit.

FOTO: http://www.fcceahlaul.ro