Reply To: 10.05.2009 Concordia Chiajna – Sportul Studentesc 2-0(1-0)

Home Forums Archive Sezon 2008-2009 Season – Liga II 10.05.2009 Concordia Chiajna – Sportul Studentesc 2-0(1-0) Reply To: 10.05.2009 Concordia Chiajna – Sportul Studentesc 2-0(1-0)

#82824
07Ex
Keymaster

„Jucătorilor mei le lipseşte maturitatea!”

Sportul se deplasa astăzi la Chiajna, din postura echipei care reuşise să învingă echipa clasată pe locul doi în campionat. Din păcate pentru „studenţi”, forma bună dovedită în ultimele meciuri nu a contat şi în partida peridută împotriva Concordiei, scor 2-0.

„După victoria cu Delta Tulcea, se pare că jucătorii mei s-au culcat pe o ureche. Am intrat în vacanţă mai devreme, dacă ne uităm la modul cum am jucat astăzi.
E şi vina mea pe de o parte, pentru că n-am reuşit să îi fac să se gândească la ce urmează şi să-i avertizez că încă nu s-au terminat greutăţile.

De atâtea ori am atenţionat că nu-mi place felul unor jucători de a aborda partidele, dar se pare că nu mă ascultă nimeni. Îmi pare rău să o spun, dar le lipseşte maturitatea şi în felul acesta nu se poate face performanţă. Eu am preluat echipa într-un moment de mare criză şi mă lupt să redresez situaţia, dar am nevoie şi de sprijinul lor.

Per ansamblu, nu sunt foarte încântat de jocul de astăzi. E drept că ne-am confruntat cu o echipă foarte bine motivată, puternică, dar eu le-am repetat jucătorilor, obsesiv aproape, să fie foarte atenţi la Diniţă, Bălaşa şi Ciubotariu, pentru că sunt nişte jucători care pot face diferenţa. Aşa a şi fost!”, a comentat pentru http://www.liga2.ro antrenorul Sportului Studenţesc, Florin Motroc. (Corina Mlădinoiu)