Reply To: 16.05.2009 Sportul Studentesc – Petrolul Ploiesti 5-1(1-1)

Home Forums Archive Sezon 2008-2009 Season – Liga II 16.05.2009 Sportul Studentesc – Petrolul Ploiesti 5-1(1-1) Reply To: 16.05.2009 Sportul Studentesc – Petrolul Ploiesti 5-1(1-1)

#82837
07Ex
Keymaster

Găzarii, umiliţi în Regie

Sportul Studenţesc a obţinut sâmbătă o victorie zdrobitoare în faţa Petrolului, după un joc pe care l-a controlat fără probleme. Curelea a deschis repede scorul cu o frumoasă lovitură de cap, la vinclu, după o centrare perfectă venită de pe partea dreaptă de la Costin Gheorghe. Studenţii se puteau desprinde după numai două minute, dar mingea trimisă de Ferfelea a întâlnit bara transversală. Contrar cursului jocului, în urma unei neînţelegeri între portarul Niculescu şi Patrichi la o lovitură de colţ, mingea a ajuns la Mutiu, aflat într-o poziţie suspectă de offside, jucătorul petrolist restabilind egalitatea. Până la pauză gazdele puteau trece din nou în avantaj, cea mai mare ocazie de gol aparţinându-i lui Curelea, care din interiorul careului a trimis cu sete în transversala porţii lui Moraru.

Partea secundă a aparţinut în întregime Găştii Nebune care a reuşit să marcheze de nu mai puţin de 4 ori, călăul găzarilor fiind Ferfelea, autor al unui hattrick, acesta ieşind la rampă cu execuţii rafinate. Mai întâi decarul studenţilor a trimis în minutul 53 un şut cu efect de la 20 metri, la păianjen. Cu un sfert de oră înaintea de finalul meciului Ferfelea a pivotat în careu şi l-a învins pe Moraru cu un şut plasat, pe plasa laterală. În minutul 85 Moraru gafează şi comite henţ la 17 metri de poartă, lovitura liberă executată în forţă de Nae ducând scorul la 4-1. Ultimul gol al partidei din Regie şi cel de-al treilea din contul lui Ferfelea a venit după o fază simplă, la capătul căreia jucătorul Sportului, rămas din nou singur cu Moraru, a pus latul pentru 5-1.

La finalul meciului, autorul hattrickului era mulţumit de reuşitele sale, dar cu adevărat fericit pentru victoria echipei. “Importante erau cele trei puncte, important e că am câştigat. Am învins cu 5-1, dar am mai avut şi alte ocazii, scorul putând fi mult mai mare. Azi am avut mai multă determinare şi ambiţie. Petrolul e o echipă bună rău de tot, una dintre cele mai bune echipe din Liga a 2-a, însă noi ne-am dorit mai mult victoria”, a declarat Viorel Ferfelea pentru http://www.liga2.ro.