Reply To: 16.05.2009 Sportul Studentesc – Petrolul Ploiesti 5-1(1-1)

Home Forums Archive Sezon 2008-2009 Season – Liga II 16.05.2009 Sportul Studentesc – Petrolul Ploiesti 5-1(1-1) Reply To: 16.05.2009 Sportul Studentesc – Petrolul Ploiesti 5-1(1-1)

#82849
07Ex
Keymaster

Florin Motroc: “Echipa are o perspectivă frumoasă”

Florin Motroc, antrenorul Sportului Studenţesc, nu a stat sâmbătă pe banca tehnică, fiind suspendat după ce etapa trecută, la Chiajna, a fost trimis în tribună pentru proteste, însă a trăit la intensitate maximă fiecare fază a meciului câştigat de echipa sa în faţa Petrolului, cu scorul de 5-1. La partidă a asistat şi tatăl tehnicianului, reputatul antrenor şi profesor Ion Motroc, cel care a reuşit prima promovare postbelică cu Sportul Studenţesc. Acesta şi-a felicitat la final fiul pentru prestaţia de astăzi a “Găştii Nebune”.

“În primul rând vreau să îi felicit pe băieţi. Azi au obţinut o victorie foarte importantă pentru ei, pentru moralul lor. Urmează o pauză de două săptămâni, iar apoi avem un alt meci foarte greu cu FC Botoşani. Mă bucur tare mult că au înţeles că e important cum termini campionatul. Facem tot ce e posibil ca în ultimele meciuri să reparăm din imaginea oarecum sifonată pe care ne-am creat-o şi cred că această echipă are o perspectivă frumoasă, dacă îşi doresc cu adevărat, cu toţii, să facă mare performanţă. Le mulţumesc băieţilor pentru modul în care au înţeles să respecte sarcinile tactice şi pentru determinarea cu care au jucat. Sunt bucuros că reuşim să marcăm goluri multe acasa. Sper ca în curând să legăm rezultatele bune de pe teren propriu cu altele în deplasare. Îmi doresc să terminăm campionatul cât mai sus în clasament”, a spus Florin Motroc.