Reply To: 06.06.2009 FCM Bacau – Sportul Studentesc 4-3(3-2)

Home Forums Archive Sezon 2008-2009 Season – Liga II 06.06.2009 FCM Bacau – Sportul Studentesc 4-3(3-2) Reply To: 06.06.2009 FCM Bacau – Sportul Studentesc 4-3(3-2)

#82881
razvan
Member

Elevii lui Gheorghe Poenaru şi-au făcut numărul la ultima apariţie a lor în faţa propriilor suporteri din acest sezon de campionat.
După un meci superb, care s-a jucat aproape în întregime pe contre, băcăuanii şi-au mai trecut în cont o victorie, de data aceasta în faţa unei formaţii care a venit să joace fotbal şi care le-a dat o replică pe măsură. De altfel, chiar oaspeţii au fost cei care au deschis scorul, prin Cruceru, care l-a învins de la distanţă pe Hăisan cu un şut plasat la colţul lung, în minutul 19.
Acelaşi mijlocaş al Sportului avea să greşească însă peste numai două minute, faultându-l în careu pe Boboc şi silindu-l astfel pe “centralul” întâlnirii să pună mingea “pe var”. Andrei Popescu a reuşit să pareze lovitura de pedeapsă executată de Remus Cojocaru, dar Taban a fost pe poziţii şi a reuşit să restabilească egalitatea.
“Galben-albaştrii” au trecut apoi la conducere după alte doar patru minute, Câmpeanu trecându-şi şi el numele pe lista marcatorilor după un şut al lui Doboş care l-a depăşit pe Popescu şi l-a lăsat pe atacantul băcăuan singur cu poarta goală. O contră a Sportului avea să anuleze avantajul băcăuanilor în minutul 31, Curelea executându-l cu sânge rece pe Hăisan după o pasă excelentă venită de la Curelea, pentru ca, opt minute mai târziu, elevii lui Gheorghe Poenaru să revină în avantaj după reuşita lui Boboc, care nu a făcut altceva decât să pună latul la o centrare perfectă a lui Marius Doboş de pe dreapta.
După pauză, băcăuanii au intrat la fel de hotărâţi să închidă meciul, şi, la doar 3 minute de la reluarea jocului, Vraciu ducea scorul la 4-2. De data aceasta, replica Sportului s-a lăsat aşteptată ceva mai mult, “abia” în minutul 64, Ferfelea reuşind să puncteze din nou dintr-o lovitură liberă executată superb de la 18 metri.
Până la finalul jocului, ocaziile nu au dispărut complet, chiar dacă s-au rărit considerabil faţă de prima jumătate a partidei, însă nimeni nu a reuşit să mai înscrie, şi Bacăul se desparte astfel de spectatorii de pe “Municipal” cu o victorie frumoasă, obţinută după un meci şi mai frumos.
( http://www.liga2.ro/seria-1/spectacol-de-vacanta-4493789 )

Sună a meci frumos.

O contră a Sportului avea să anuleze avantajul băcăuanilor în minutul 31, Curelea executându-l cu sânge rece pe Hăisan după o pasă excelentă venită de la Curelea

Iar Curelea s-a autodepășit, și-a dat singur o pasă senzațională :))