Reply To: 06.06.2009 FCM Bacau – Sportul Studentesc 4-3(3-2)

Home Forums Archive Sezon 2008-2009 Season – Liga II 06.06.2009 FCM Bacau – Sportul Studentesc 4-3(3-2) Reply To: 06.06.2009 FCM Bacau – Sportul Studentesc 4-3(3-2)

#82883
sircos
Member

@ultrasro wrote:

Apararea Sportul a fost sublima: Gasca, Stere, Secareanu, Cazan

echipa de start a fost:
popescu – beta, stere, secareanu, rusu – postolache, cruceru, lungu, cazan – curelea, ferfelea

in min. 40 beta s-a accidentat, fiind inlocuit de juniorul gasca (post pe post)
la pauza, nae a luat locul lui rusu, care a luftat, a gresit la marcaj (mai ales la golul care a urmat loviturii de la 11 m), ce mai, a fost muci (sa ma scuze daca citeste cumva pe aici, dar asa a fost =;) – cazan fundas stanga, ferfelea extrema stanga si nae in centru (451)
a 3-a schimbare, cruceru – gheorghe (postolache pe centru, costin pe dreapta)

ca o nota generala asupra meciului, aparare de :ymsick: :ymsick: :ymsick: , aproape fiecare atac al bacauanilor a produs panica (au avut si 2 bare), in timp ce atacul nostru s-a miscat binisor spre bine – haisan a scos de 3 ori in corner cand se afla fata in fata doar cu un alb/negru. de mentionat ca si noi am avut o bara.
arbitrajul destul de partinitor cu gazdele – 11 m ala a fost si n-a prea fost fault (apropo, eu l-am vazut pe stere atacand mingea, nu pe cruceru). curelea a avut 2 interventii in saritura la haisan, putand lua un CG, dar a fost iertat. don`sorul cazan a primit rosu meritat in min. 85 (de fapt al 2-lea galben), faultand un atacant bacauan in postura de ultim aparator.

una peste alta, o deplasare placuta :ymparty: ma bucur ca am “evadat” din bucuresti.