Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2009 – 2010

Home Forums Archive Sezon 2009-2010 Season – Liga II Discutii referitoare la sezonul 2009 – 2010 Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2009 – 2010

#82944
07Ex
Keymaster

Eu unul nu cred ca vom retrograda si nici ca se vor desfiinta iar 3-4 echipe.

In alta ordine de idei, uitandu-ma un pic mai atent la echipele cu care vom juca la anul, cred ca cel mai probabil Dunarea Giurgiu va fi repartizata in seria a II-a. Este judetul cel mai vestic din seria noastra, si avand in vedere ca Dunarea este singura echipa din acest judet, cred ca pe ei ii vor repartiza in seria de vest. Nu cred sa puna o echipa din judetul PH in seria noastra si alta in seria de vest.

Eliminand pe Dunarea Giurgiu din seria noastra am ramane cu urmatoarele echipe:

Farul Constanta
CS Otopeni (3p penalizare)
Gloria Buzau (8p penalizare)
Delta Tulcea
Petrolul Ploiesti
FC Botosani
Dunarea Galati
FCM Bacau
Concordia Chiajna
Dinamo II Bucuresti (nu poate promova)
FC Snagov
CS Buftea
Cetatea Suceava
CSM Ramnicu Sarat
Steaua II Bucuresti (nu poate promova)
Victoria Branesti
Tricolorul Breaza

La promovare favorita numarul 1 este, dupa parerea mea, Farul. Pentru locul doi cred ca lupta se va da intre Petrolul, Delta, si poate FCM Bacau. Dinamo II si Steaua II nu pot promova deoarece sunt sateliti.

E greu de spus cine se va retrograda in liga a III-a, deoarece echipele proaspat promovate vin deobicei cu bani suficienti pentru a ramane in liga a II-a (vezi cazul Concordiei, FC Ploiesti, Inter Pitesti, Buftea, Snagov, samd). Pe urma mai sunt si echipe “sprijinite” pe plan politic, precum FC Snagov, sau echipele satelit care pot fi ajutate de jucatori de la prima echipa.

Oricum, dupa parerea mea, candidate la retrogradare ar cam fi urmatoarele:
CS Buftea, Tricolorul Breaza, Steaua II, Cetatea Suceava, Dunarea Galati.