Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2009 – 2010

Home Forums Archive Sezon 2009-2010 Season – Liga II Discutii referitoare la sezonul 2009 – 2010 Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2009 – 2010

#82990
ovidiu
Member

Inceput destul de neplacut pentru echupa noastra.
Vedetele Balan si Varga vad ca nu prea vor sa joace, asteptand plecarea, iar cei prezenti in teren se complac in continuare in mediocritate.
Speram la mai mult de la ei in meciul cu cei de la Chiajna, dar … …

Sa speram ca cei optimisti de pe acest forum vor avea dreptate si echipa se va trezi la realitate. Ca eu chiar daca am incercat ceva optimism inainte de inceperea campionatului sunt nevoit sa mi-l pierd.
Oricum voi urmari echipa si ma voi bucura :) sau voi plange :(( .
Dar pana una alta n-am prea inteles nimic. Nici numirea antrenorului cu trei zile inainte …, nici de ce nu joaca Balan si Varga, chiar daca se vor transfera (pana la urma imi doresc cu frenezie sa plece, si ei si altii pe langa ei, cu toate ca ii vad deja jucatori cam pierduti, ajungand sa se roage de unii si de altii sa fie luati), chiar nici faptul ca acest jucator numit Curelea mai e in teren si chiar si capitan de echipa. Asa ceva.

La Tibor Selymes ii urez mult succes cu toate ca nu prea cred ca va prinde sfarsitul turului (oarecum sunt optimist). Dupa cum am vazut antrenorii din Ardeal nu prea fac fata celor ce fac parte din echipa Sportului Studentesc. Marturiile sunt Andone si Falub. Bine ar fi ca Tibor Selymes sa ma contrazica si sa puna piciorul in prag sa faca o echipa in adevaratul sens al cuvantului.

Cam asta e sa vedem ce vor face sambata. Apoi miercuri.
Si apoi in meciul cu Petrolul (pe care o sa-l vad si eu la tembelizor ca zice ca-l da sport.ro) si asa mai departe.

A inceput. Din pacate inceputul nu are bune rezultate. Dar sa speram ca vor veni pe traseu.