Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2009 – 2010

Home Forums Archive Sezon 2009-2010 Season – Liga II Discutii referitoare la sezonul 2009 – 2010 Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2009 – 2010

#83007
07Ex
Keymaster

@dragos wrote:

dupa cum se vede, Branestiul s-ar putea sa aiba echipa (la anu’) de liga 1…..distanta dintre ei si noi, de ex, este mareeee.
pentru cei care au urmarit cele 2 meciuri ale noastre contra celor din branesti: cum vi se pare aceasta echipa ??
pe concordia (locul 2) am vazut-o la teveu si pot spune, ca sunt destul de bine asezati/articulati.

Eu unul NU cred ca Branestiul va promova, si asta nu ca n-ar putea sau ca n-ar avea talent. Acum la inceput joaca bine si au castigat toate meciurile, dar sa vedem ce se va intampla la iarna cand va trebui sa-si depuna actele pentru liga I si cand vor realiza ori ca nu pot lua licenta ori ca nu vor avea banii necesari sa supravietuiasca in liga I. Eu unul daca as fi presedinte la un club din asta mic m-as gandi mult pana cand as lua o decizie sa promovez, deoarece odata promovat trebuie sa ai banii necesari sa supravietuiesti in liga I. Daca n-ai bani ajungi sa te bata toate echipele si pe urma intri cu penalizare in liga a II-a. N-ati vazut cum Delta ar fi putut promova 2 ani la rand, dar spre final a lasat-o mai moale si n-a promovat? La fel cred ca va face si Branestiul si Concordia. Eu nu le vad nici pe una si nici pe alta promovand.

Dupa parerea mea, echipele care ar avea banii sa promoveze si eventual sa se sustina in liga I cativa ani ar fi Bacaul si Farul, si “poate” noi. In rest nu prea vad pe nimeni avand puterea financiara de a promova si a ramane in liga I.

Pe Delta ati vazut-o ce a facut in ultimele sezoane, Dunarea Giurgiu s-a plans ca a trebuit sa mearga la Bistrita in cupa si a fost prea scump, Petrolul, Botosaniul si Suceava ar vrea ei sa promoveze dar au loturi subtiri si nu-i prea vad, Dinamo si Steaua II nu au voie, iar Gloria nu cred sa vrea sa promoveze dupa ce n-au avut bani nici macar sa inceapa actuala liga a II-a. Restul echipelor sunt abia venite din liga a III-a asa ca nu vad ce bani ar avea ele de promovare. De infrastructura nici nu mai vorbesc.

Sa vedem ce va fi, deoarece se anunta un an foarte interesant in seria noastra.