Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2009 – 2010

Home Forums Archive Sezon 2009-2010 Season – Liga II Discutii referitoare la sezonul 2009 – 2010 Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2009 – 2010

#83014
ovidiu
Member

@dragos wrote:

Zibling mi-a dat cateva informatii privind situatia unor jucatori precum: Viciu, Dedu mare, Dedu mic, Farcasanu, Secareanu, Pauna etc.etc.
il las pe Zibling sa va relateze.
oricum, nu sunt deloc vesti bune, insa este bine de stiut.
pacat !!!

Ma intreb ce poate fi mai rau ca vor fi transferati, sau ca Simanu nu se intelege cu ei ca nu vor sa semneze prelungirea contractului, sau …, sau …. Sper sa nu fie ceva mai rau cum ca ar fi accidentati fara sanse de recuperare (Doamne fereste). Ca restul mi se par absolut “normale :ymsick: “.

Iata ca dupa liga2.ro, aparu si http://www.ligab.ro:
“Seria B1Sportul Studenţesc Selymeş: “Dorim să promovăm sezonul acesta”

Tehnicianul Sportului, Tibor Selymes, crede în fotbaliştii săi, considerînd că în curînd vor atinge punctajul primei clasate.

“Dorim să promovăm sezonul acesta. Dacă vom continua jocul bun, avem toate şansele să depăşim Victoria Brăneşti. Sunt mulţumit de prestaţia băieţilor, însă trebuie să ne ferim de cartonaşele galbene”, a declarat Selymes. Antrenorul a dorit să evidenţieze aportul lui Cheţan, mijlocaş ce a influenţat decisiv rezultatul partidei. “Cheţan a dovedit că este un jucător talentat, ne-a îmbunătăţit jocul pe banda stîngă. Băieţii au făcut tot posibilul pentru a cîştiga. Sper să avem parte de aceeaşi dăruire şi în partidele ce urmează,” a adăugat tehnicianul studenţilor. “Dacă ne vom concentra la fiecare partidă ca în repriza a doua a meciului de azi, rezultatele nu vor ezita să apară. A apărut şi un avantaj odată cu eliminarea noastră din cupă: acela că nu vom mai juca din trei în trei zile, miercurea şi sîmbăta, axîndu-ne pe meciul de la finalul săptămînii”, a conchis antrenorul.

Autor: Daniel Djamo”

Oare chiar sa se doreasca promovarea?
Asteptam stirile lui Zibling cu privire la jucatori. Si daca se stie ceva si cu privire la dorinta de promovare va rog sa spuneti, nu va sfiiti :ymblushing: