Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2009 – 2010

Home Forums Archive Sezon 2009-2010 Season – Liga II Discutii referitoare la sezonul 2009 – 2010 Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2009 – 2010

#83022
07Ex
Keymaster

Zibling, ultrasro si Tavi, v-am mutat posturile de pe subiectul de stiri pe subiectul asta de discutii.

In privinta articolului nu pot sa spun altceva decat ca Siman mi se pare cel putin cinstit in declaratiile pe care le face. Ganditi-va ca alti conducatori ar fi lasat clubul sau jucatorii si s-ar fi dus la o echipa mai buna sau mai puternica precum Steaua. Totusi Siman are onoare si din moment ce i-a promis ceva lui Mac se pare ca se tine de cuvant.

In alta ordine de idei, afirmatia cum ca Sportul traieste din vanzarea jucatorilor iar este adevarata. Poate noi nu suntem de acord cu asta, dar omul macar a spus exact ce face. Altii s-ar fi ascuns dupa deget. Singura chestie nasoala cu afirmatia asta este faptul ca imi dau seama ca la noi nu se va putea face performanta. Cum sa facem performanta cand veniturile noastre sunt doar din vanzari de jucatori? Si daca nu vinde jucatori nu-i plateste pe cei pe care-i are? Daca nu-i plateste din cauza asta pleaca si jucatorii buni sau se scrie in presa ca “nu se inteleg” cu Siman. Pai nici mie nu mi-ar conveni daca as juca si nu as fi platit.

Referitor la afirmatia vis-a-vis de galerie, desi tu te-ai suparat Zibling, eu ii cam dau dreptate lui Siman. Eu nu zic ca nu avem galerie, dar cred ca Siman s-a referit la faptul ca nu avem suporteri numerosi, nu neaparat ca nu avem nici un suporter.
Am citit acum cateva saptamani un articol pe care l-a postat adi in sectiunea de “diverse” de pe forumul asta. Articolul se referea la echipa Unirea Urziceni si la faptul ca nici ei nu au suporteri, si deci nu pot beneficia de incasarile pe care le-ar putea avea prin prisma participarii in grupele CL. Sigur, catiga bani de la UEFA ca participa in CL, castiga bani din drepturile de televizare, dar nu castiga bani cand vine vorba de vanzari de bilete, tricouri, fulare, etc. Nici nu va puteti imagina cati bani poate castiga o echipa cunoscuta doar din vanzari de tricouri. Acum imi dau si eu seama dece nimeni din conducere nu s-a zbatut sa faca un magazin al echipei noastre unde sa vanda tricouri, fulare, sepci, etc. Pai ar vinde maximum 100-200 de bucati si cu asta basta.

Cred ca la asta se refera Siman, si anume faptul ca Sportul are suporteri putini si deci clubul nu poate sa faca bani de pe urma suporterilor. Acum eu ce nu inteleg este urmatorul lucru. Siman zice ca cica a incercat sa atraga spectatorii la stadion. Serios? Cum a incercat lucrul asta ca eu nu imi aduc aminte? A dat la ziar ca se cauta spectatori? Eu zic ca spectatorii vor veni la stadion fara sa-i atraga nimeni, dar pentru asta trebuie si ceva rezultate. Uitati-va la CFR Cluj sau Unirea. Acum 4-5 ani daca veneau 1000-2000 de spectatori la meciurile lor si uite cati vin acum. Imi aduc aminte ca in anul in care am fost aproape de castigarea titlului se inregistrau pe forum 4-5 persoane pe saptamana. Acum daca se inregistreaza o persoana pe luna e mult.

In fine, hai ca daca mai scriu mult nu mai citeste nimeni nimic. Sunt insa foarte curios sa vad cam ce parere aveti si voi despre modul in care ar putea clubul nostru sa atraga spectatori.