Reply To: Stiri din presa – Sezon 2009-2010

Home Forums Archive Sezon 2009-2010 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2009-2010 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2009-2010

#83149
cameliu
Member

gsp.ro:

CAMPIONII BĂLAN ŞI VARGA AU VIITORUL INCERT
Victor Becali: “Şiman refuză orice sumă pe care i-o oferi, pînă cînd opreşti licitaţia”

Impresarul Victor Becali a mărturisit că are dificultăţi în găsirea unor echipe pentru Dacian Varga şi Tiberiu Bălan, spunînd că această misiune este îngreunată şi de pretenţiile patronului Sportului, Vasile Şiman:

“Şiman, de fiecare dată cînd îi oferi o sumă pentru jucători, spune că nu-i convine. Atunci, tu eşti tentat să ridici miza şi, la un moment dat, te opreşti. El nu spune niciodată «Da, atît vreau». Pentru Varga şi Bălan nu am nici o ofertă concretă, nici măcar din partea Unirii Urziceni.

Pentru Varga nu a existat nici din partea lui Standard Liege un interes clar, echipele de acest nivel trebuie mai întîi să vîndă ca să poată face alte transferuri”, a spus Victor Becali la GSPTV.

PORTUL STUDENŢESC
Dacian Varga: “Incertitudinea asta nu mă supără, sînt chiar relaxat”
de Antonio Robitu

Proaspăt campion al României cu Unirea Urziceni, Dacian Varga spune că nu este speriat de faptul că începutul pregătirilor îl va prinde la Sportul Studenţesc, însă mărturiseşte că este încrezător că-şi va găsi o formaţie de top pînă la sfîrşitul perioadei de transferări:

“Mă voi prezenta la reunirea Sportului, nu am fost anunţat pînă acum de vreo altă ofertă. Pentru asta trebuie să-l întrebaţi pe domnul Şiman. Ce echipă mi-aş dori? Îmi doresc să fiu sănătos şi voi vedea. Dacă nu voi găsi unde să mă transfer, rămîn şi la Sportul. Ce, acolo nu se joacă fotbal? E adevărat, e nivelul mai scăzut, dar nici eu nu sînt marele fotbalist Varga.

Incertitudinea asta nu mă supără, sînt chiar relaxat. Ce rost ar avea să mă agit sau să mă enervez? Dacă asta e soarta mea, ca de la an la an să fiu nesigur de formaţia la care voi juca, nu am ce face. Cu toate acestea, sînt convins că voi reuşi pînă la urmă să mă transfer la o echipă de top”, a spus Dacian Varga pentru gsp.ro.

Standard se bate cu Unirea Urziceni pentru transferul lui Varga » Boloni: “Îl vreau pe Dacian!”

Antrenorul grupării Standard Liege, Ladislau Boloni, a declarat,că Dacian Varga rămâne în continuare un fotbalist pe care doreşte să îl transfere, chiar dacă echipa sa l-a achizionat pe francezul Cedric Collet, care evoluează pe acelaşi post ca şi mijlocaşul Sportului.

“Nu poate să ştie nimeni ce planuri am eu la echipă şi chiar dacă l-am luat pe Cedric Collet de la Mons, interesul lui Standard pentru Dacian Varga rămâne acelaşi. La echipă nu vor fi făcute transferuri bombă”, a spus Ladislau Boloni.

Dacian Varga, care a fost împrumutat de la Sportul Studenţesc la Unirea Urziceni în returul ediţiei 2008-2009 a Ligii I, a evoluat ca mijlocaş dreapta în majoritatea meciurilor disputate pentru campioana României. Pe aceeaşi poziţie evoluează şi Cedric Collet, jucător achiziţionat vineri de Standard Liege de la Mons, în schimbul a 350.000 de euro.

SPORTUL STUDENŢESC
Costin Curelea: “Vreau să fac performanţă, dar nu disper să plec de la Sportul”

Atacantul Sportului Studenţesc, Costin Curelea, spune că nu ţine morţiş să părăsească gruparea din Regie, deşi în fiecare pauză competiţională este dat ca transferat sigur:

“Vreau să fac performanţă, dar nu disper să plec de la Sportul Studenţesc. Avem toate condiţiile acum în Regie, s-au adus îmbunătăţiri majore la stadion faţă de cum era în trecut.

Domnul Şiman este impresarul nostru. Mi-a spus de ceva zvonuri, dar eu sper să nu fie doar atît, ci oferte concrete”, a spus Costin Curelea la GSPTV.