Reply To: Stiri din presa – Sezon 2009-2010

Home Forums Archive Sezon 2009-2010 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2009-2010 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2009-2010

#83150
cameliu
Member

http://www.liga2.ro:

SPORTUL STUDENŢESC 26.06.09 GOLGETERUL SPORTULUI E APROAPE DE UN ÎMPRUMUT LA RAPID
Rapid îl ia pe Curelea!

Vasile Şiman şi George Copos s-au întâlnit ieri pentru a negocia detaliile transferului lui Costin Curelea.

Unul dintre ultimii supravieţuitori ai „găştii nebune” din Regie, Costin Curelea, este pe cale să revină şi el în Liga I. Trecerea nu se va realiza însă printr-o promovare miraculoasă a Sportului Studenţesc, ci la fel ca şi în cazul colegilor săi, Varga şi Bălan, printr-un împrumut la o grupare din primul eşalon. Deşi reţeta este neschimbată, beneficiar este de această dată Rapidul lui George Copos. Bossul din Giuleşti s-a întâlnit ieri cu finul său, Vasile Şiman, căruia i l-a cerut gratis până în vară pe jucătorul care a înscris 12 goluri în în sezonul recent încheiat al Ligii a II-a.

Se pare că patronul Sportului este tentat să accepte această variantă, mai ales că are în faţa exemplele Varga şi Bălan, cu care i-a ieşit perfect compromisul cu Urziceni. Sătul până peste cap de meciuri la Chiajna şi Snagov, jucătorul în vârstă de 25 de ani ar fi încântat să revină în fotbalul mare, mai ales că oferta vine de la o echipă de tradiţie. „Ar fi o onoare pentru mine să joc la Rapid. Aşa cum şi alţi colegi de la Sportul Studenţesc au confirmat la echipe cu pretenţii, aşa sper să o fac şi eu. Sportul a fost mereu o pepinieră bună”, a afirmat Curelea pentru ProSport.

Articol scris de Gigi Stancu şi Victor Stoicescu