Reply To: Stiri din presa – Sezon 2009-2010

Home Forums Archive Sezon 2009-2010 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2009-2010 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2009-2010

#83152
sircos
Member

Roheţki şi Onciu au ajuns la Sportul!

De la reunirea din această dimineaţă a Cetăţii vor lipsi portarul Andrei Roheţki şi mijlocaşul Marius Onciu. Cei doi jucători vor părăsi gruparea din Areni şi vor semna cu Sportul Studenţesc. Suma vehiculată pentru cei doi este de 100.000 de euro @-)

Ciprian Anton a confirmat că fotbaliştii Andrei Roheţki şi Marius Onciu vor fi transferaţi la Sportul Studenţesc, însă spune că nu ştie prea multe aspecte despre acest subiect, deoarece totul s-a hotărât înainte de venirea sa la club. „Negocierile s-au purtat încă înainte de venirea mea. Nu vreau să acuz pe nimeni, dar atunci când am venit eu soarta acestor jucători era deja pecetluită. Mai multe detalii nu pot să vă dau, pentru că nu sunt în posesia vreunei hârtii care să certifice condiţiile în care Onciu şi Roheţki au fost transferaţi. O să încerc să vorbesc cu preşedintele Sportului Studenţesc, Vasile Şiman, şi atunci o să aflu mai multe amănunte. Poate pe undeva e bine că au plecat aceşti doi jucători, pentru că astfel vom avea şi noi bani să ne plătim datoriile”, a declarat conducătorul Cetăţii.

Andrei Roheţki şi Marius Onciu sunt de câteva zile în Capitală şi au efectuat deja vizita medicală alături de noii lor coechipieri. „Consider că mi-am făcut datoria faţă de Cetatea şi mă bucur că s-a realizat acest transfer. După 5 ani petrecuţi la Suceava simţeam nevoie de o schimbare în cariera mea. Aici, la Sportul Studenţesc, atât condiţiile de pregătire cât şi obiectivele de performanţă sunt cu totul altele. Sper să-mi îndeplinesc visul şi să ajung să joc în Liga I, poate chiar la finalul viitorului sezon”, a declarat Andrei Roheţki.

Marius Onciu spune că nu i-a fost tocmai uşor să se despartă de familie şi prieteni, însă consideră că venise timpul să facă un pas înainte în carierea sa.
„Sunt hotărât să mă pregătesc cât mai bine şi să mă impun la noua mea echipă. Chiar dacă atât Sportul Studenţesc şi Cetatea activează în acelaşi eşalon, pot spune că în Regie condiţiile de pregătire sunt cu totul altele decât la Suceava. Chiar dacă nu va fi deloc uşor, sper să îndeplinim obiectivul trasat de conducerea clubului pentru viitorul sezon, care este promovarea în Liga I”, a precizat Marius Onciu