Reply To: Stiri din presa – Sezon 2009-2010

Home Forums Archive Sezon 2009-2010 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2009-2010 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2009-2010

#83154
07Ex
Keymaster

“Studenţii de lux” nu au oferte

Sportul Studenţesc nu a primit, până în acest moment, nicio ofertă demnă de luat în calcul pentru transferul sau împrumutul jucătoriilor săi. Deşi mai multe cluburi par interesate de serviciile unor fotbalişti precum campionii Dacian Varga şi Tiberiu Bălan, dar şi de ale lui Costin Curelea, Viorel Ferfelea şi Marius Postolache, nicio grupare din România nu a demarat negocieri cu patronul Vasile Şiman.

Unirea Urziceni a făcut totuşi o propunere pentru Varga şi Bălan, dar aceasta a fost respinsă categoric de conducerea clubului din Regie. De asemenea, au existat tatonări din partea Rapidului pentru împrumutul celorlalţi trei fotbalişti, dar şi acestea au fost stopate în fază incipientă. “Au existat unele discuţii cu cei Rapid, dar nu s-au concretizat. Curelea, Ferfelea şi Postolache nu au oferte”, a declarat directorul executiv al studenţilor, Cristian Gheorghe.

Acesta a dorit să precizeze că Sportul Studenţesc este dispus să discute transferul oricărui jucător doar pe baza unei oferte oficiale înaintată clubului, “alb-negrii” nefiind interesaţi de intenţii mai mult sau mai puţin reale transmise prin intermediul presei.

În aceste condiţii, cel mai probabil, “Gaşca Nebună” va începe săptămâna viitoare primul stagiu de pregătire, de la Poiana Braşov, în formulă completă.