Reply To: Stiri din presa – Sezon 2009-2010

Home Forums Archive Sezon 2009-2010 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2009-2010 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2009-2010

#83161
07Ex
Keymaster

Final de cantonament

Primul cantonament din această vară al Sportului Studenţesc se apropie de final. Luni dimineaţă, alb-negrii vor efectua un ultim antrenament în Poiana Braşov, urmând ca în cursul zilei să revină în Capitală. Pe parcursul celor zece zile petrecute la munte, pe lângă şedinţele de pregătire, studenţii lui Florin Motroc au susţinut şi două teste pe care le-au trecut cu brio. În primul meci de verificare, Sportul a întâlnit formaţia locală Înfrăţirea Hădman, din liga a IV-a, în faţa căreia s-a impus lejer cu 6-0. Nici confruntarea cu Delta Tulcea, o colegă de serie, nu a pus probleme bucureştenilor, aceştia obţinând o nouă victorie clară cu scorul de 4-0.

Formaţia din Regie nu a finalizat până acum niciun transfer, nici la capitolul sosiri, dar nici la plecări. La începutul pregătirilor s-au purtat negocieri pentru înregimentarea sucevenilor Onciu şi Roheţki, însă pretenţiile salariale ale jucătorilor nu au fost pe placul patronului Vasile Şiman, cei doi ajungând apoi sub Pietricica. Nici în privinţa campionilor Dacian Varga şi Tiberiu Bălan lucrurile nu sunt clare. Conducerea alb-negrilor susţine că cei doi nu vor juca sezonul viitor în liga a II-a cu Sportul, însă, până în acest moment, nu s-a primit nici o ofertă seriosă care să satisfacă clubul şi jucătorii.

Programul pentru săptămâna următoare include câteva zile libere, iar apoi, până la plecarea spre Italia, unde se va desfăşura cel de-al doilea cantonament al verii, şedinţe de antrenament la baza din Regie.