Reply To: Stiri din presa – Sezon 2009-2010

Home Forums Archive Sezon 2009-2010 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2009-2010 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2009-2010

#83162
07Ex
Keymaster

“Vreau să rămân la Sportul! Anul ăsta vom promova”

Dacian Varga s-a săturat de telenovela plecării sale de la Sportul şi anunţă că nu-şi mai doreşte altceva, în acest moment, decât să rămână la echipa ‘studenţilor’, cu care are mari şanse să promoveze la anul şi să facă din nou senzaţie în Liga 1.

După ce sezonul trecut a contribuit din plin la succesul Unirii în campionat, mijlocaşul stânga se vede nevoit să dea Liga Campionilor pe eşalonul secund. Chiar dacă în săptămânile anterioare Varga părea convins că îşi va găsi un angajament la o echipă de top, acum, acesta pare resemnat.

“Asta e, dacă nu s-a concretizat nimic, rămânem aici şi trebuie să ne concentrăm pe munca pe care o avem la Sportul. În Liga a 2-a e mai greu ca-n Liga 1! Chiar nu am ce să fac… Nu mă interesează câţi bani vrea Şiman pe mine. Important este să joc cât mai bine pentru echipa la care sunt şi să fiu sănătos. Eu îmi doresc să rămân la Sportul acum. Dacă o să rămână aceeaşi echipă aici, eu zic că vom promova fără probleme în Liga 1 şi că vom face o impresie foarte bună”, a spus Varga la gsptv.