Reply To: Stiri din presa – Sezon 2009-2010

Home Forums Archive Sezon 2009-2010 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2009-2010 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2009-2010

#83163
sorin
Member

SPORTUL STUDENŢESC
Dacian Varga: “Dacă Răzvan Lucescu a spus că nu contează liga în care joc, atunci mai sper la naţională”
21.07.2009 – 16:44

Dacian Varga continuă să fie liniştit, deşi a revenit la postura de jucător de ligă secundă după ce a cucerit titlul de campion cu Unirea Urziceni. Totuşi, deşi în Liga a II-a, mijlocaşul speră să mai fie convocat la echipa naţională de către selecţionerul Răzvan Lucescu:

Articole pe aceeasi tema
Şiman: ‘Nu e o tragedie că Varga şi Bălan rămîn … VIDEO » Îndrăgostitul Varga: ‘Vreau să joc în … Varga pleacă de la Sportul? Şiman: ‘E posibil, … Varga: ‘Îl înţeleg pe domnul Şiman. Nu-i capăt de … Şumudică: ‘Farul se bate pentru promovare cu … “Deocamdată mă relaxez după cantonamentul pe care l-am efectuat cu Sportul. Asta e, dacă nu a fost să fie să rămîn la Urziceni, rămîn în Liga a II-a. I-am zis şi domnului Şiman că nu-mi pare rău. Nu vom defila, chiar dacă şi eu şi Tibi Bălan sîntem campioni, în Liga a II-a e mult mai greu decît în prima ligă.

Dacă voi mai fi convocat? Domnul Lucescu a spus că nu contează liga, deci mai pot fi convocat.

Nu am de ce să fiu agitat, nu aş cîştiga nimic dacă aş fi aşa. Impresarul meu este Victor Becali, dar nu mă interesează cît se cere pe mine şi cine mă doreşte. Pentru mine este important să fiu sănătos şi să dau totul pentru echipa la care joc. Sper să promovăm cu Sportul şi să facem o figură frumoasă la anul, în Liga I”, a spus Dacian Varga la GSPTV.