Reply To: Stiri din presa – Sezon 2009-2010

Home Forums Archive Sezon 2009-2010 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2009-2010 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2009-2010

#83166
sorin
Member

Tiberiu Bălan: “Aş fi vrut să joc cu un trofeu pe masă, dar mă voi mulţumi cu un amical cu Bologna. E totuşi echipă de Serie A”

Tiberiu Bălan crede că Unirea Urziceni îşi va dubla astăzi palmaresul de trofee cu un succes în Supercupă, în faţa lui CFR Cluj.

“Le voi ţine pumnii diseară foştilor mei colegi, cred că se vor impune la penalty-uri. Nu va fi un meci foarte spectaculos, cred că scorul va rămîne 0-0 pînă la expirarea timpului regulamentar. Mi-ar fi plăcut şi mie să joc într-un meci cu un trofeu pe masă, dar va trebui să mă mulţumesc cu un amical cu Bologna. E totuşi echipă de Serie A “.

Tibi Bălan a comentat şi declaraţia de ieri a lui Dan Petrescu, care mărturisise că încă speră la readucerea lui şi a lui Dacian Varga la Unirea Urziceni:

“A spus Dan Petrescu asta? Mă bucur să aud asta, normal că m-aş întoarce. Sper să nu fie doar vorbe în vînt, dar presupun că există ceva semnale, că altfel nu ar fi spus aşa ceva Dan Petrescu. Aştept să fiu sunat şi eu, pentru că nu am vorbit nimic cu nimeni”.